Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (3-9/8)



Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (3-9/8)
    Πέντε νέες επιλογές προστίθενται στη λίστα μας τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, που μας φέρνει πάλι προβολές για κάθε γούστο. Ένα ιστορικό δράμα, ένα γουέστερν επιστημονικής φαντασίας, μια αισθηματική κωμωδία, μία ταινία δράσης και ένα θρίλερ μας υποδέχονται σε θερινές και κλειστές αίθουσες, παρέα με τις καθιερωμένες προβολές στο δωρεάν σινεμά στα δυτικά!
Το Στέμμα των Ινδιών / Viceroy’s House
Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Γκάντχα
Ηθοποιοί:
Γκίλιαν Άντερσον, Μάικλ Γκαμπόν, Χιου Μπονεβίλ, Μανίς Νταγιάλ, Σάιμον Κάλοου
ΕίδοςΒιογραφική, Δράμα, Ιστορική
    1947. Ο Λόρδος Mountbatten είναι ο τελευταίος Αντιβασιλέας της Ινδίας. Αποστολή του να παραδώσει την Ινδία πίσω στον λαό της. Τους έξι τελευταίους μήνες της αγγλικής κυριαρχίας, στην οικία του Αντιβασιλέα συνυπάρχουν οι βρετανοί αποικιοκράτες με το υπηρετικό προσωπικό που απαρτίζεται από 5.000 ινδουιστές, μουσουλμάνους και σιχ. Οι φιλονικίες για το μέλλον της χώρας εξαπλώνονται σε όλα τα μέτωπα του σπιτιού.
*Σινεμά: Ναταλί, Προβολές: 20.45
Ο Μαύρος Πύργος / The Dark Tower
Σκηνοθεσία: Νικολάι Άρσελ
Ηθοποιοί:
Μάθιου Μακόναχι, Ίντρις Έλμπα, Κάθριν Γουίνικ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Έιμπι Λι, Τομ Τέιλορ
Είδος: Φαντασίας, Επιστημονικής Φαντασίας, Τρόμου, Γουέστερν
    Δεν υπάρχει μόνο ένας κόσμος στο σύμπαν μας. Ο Roland Deschain (Idris Elba) είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, ορκισμένος υπερασπιστής του σύμπαντος και εγκλωβισμένος σε μια αέναη μάχη με την αιώνια νέμεσή του, τον Walter O’Dim (Matthew McConaughey), δηλαδή τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Πιστολέρο προσπαθεί να αποτρέψει τον O’Dim από το να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο, ο οποίος κρατά ολόκληρο το σύμπαν σε ισορροπία. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, και την αναπάντεχη βοήθεια ενός χαρισματικού εφήβου που έρχεται από τη δική μας πραγματικότητα, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μιας και μόνο ο Roland είναι σε θέση να προστατεύσει τον Πύργο και ολόκληρο το σύμπαν από τον Μαυροντυμένο Άντρα.
*Σινεμά: Ναταλί, Προβολές: 23.00, Village Cosmos, Προβολές: 18.10, 19.30, 20.40, 21.00, 21.45, 22.45, 23.10, 00.00, Cineplexx One Salonica, Προβολές: 17.00, 19.00, 21.00, 23.00, Σ/Κ & 13.00, 15.00, Odeon Μακεδονία (Πρώην STER), Προβολές: 20.20, 21.30, 22.30
Σουζάνα με σκοτώνειςMe estás matando Susana
Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Σνάιντερ
Ηθοποιοί:
Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Εκέγκουϊ, Άσλεϊ Γκρέις, Τζέιντιν Γουόνγκ, Μπιορν Χλίνουρ Χάραλντσον
Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Αισθηματική
    Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του Σουζάνα (Βερόνικα Εκέγκουϊ) τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται. Μερικούς μήνες μετά, ο Ελίχιο μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητο του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να την βρει. Μόλις όμως φτάσει σε αυτή την Μεσοδυτική πανεπιστημιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών συνειδητοποιεί πως είναι σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ο κοντούλης και φλύαρος Ελίχιο ανακαλύψει πως η Σουζάνα έχει σχέση με έναν ποιητή, τον Σλάβομιρ. Μετά από ένα γερό, με κατηγορίες ένθεν και ένθεν καυγά, ο Ελίχιο με την Σουζάνα θα καταλήξουν στο κρεβάτι να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Η συμφιλίωση τους είναι αστεία, χαρούμενη και ρομαντική. Έτσι, ο Ελίχιο αποφασίζει να μείνει μαζί της μέχρι να τελειώσει το εργαστήριο. Σιγά σιγά όμως επιστρέφει στις παλιές του συμπεριφορές, εκείνες που έκαναν την Σουζάνα να τον εγκαταλείψει. Και η Σουζάνα δε θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητα τους.
*Σινεμά: Ελληνίς, Προβολές: 21.00
Σε Απόσταση Ασφαλείας / Security
Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέ
Ηθοποιοί:
Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Λίαμ ΜακΙντάιρ, Γκαμπριέλα Ράιτ, Τσαντ Λίντμπεργκ
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια
    Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!
*Σινεμά: Village Cosmos, Προβολές: 19.20, 21.30, 23.00, 23.00, Cineplexx One Salonica, Προβολές: 20.15, 22.15, Odeon Μακεδονία (Πρώην STER), Προβολές: 21.10, 23.10
Στα Ίχνη του Ανέμου / Wind River
Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν
Ηθοποιοί:
Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζον Μπέρνταλ
Είδος: Δράσης, Αστυνομική, Μυστηρίου, Θρίλερ
    Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μία νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο κυνηγός έχει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα καθώς και ένα παρελθόν που τον κατατρέχει και τον ωθεί να κάνει τα πάντα για ανακαλύψει τους ενόχους.
*Σινεμά: Ελληνίς, Προβολές: 20.50, 22.50, Village Cosmos, Προβολές: 19.45, 22.10, Cineplexx One Salonica, Προβολές: 20.00, 22.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου