Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο Τζανακόπουλος μας δουλεύει «ψιλό γαζί»: Η Ελλάδα πήρε καθαρές δεσμεύσεις για το χρέος!



Ο Τζανακόπουλος μας δουλεύει «ψιλό γαζί»: Η Ελλάδα πήρε καθαρές δεσμεύσεις για το χρέος!
Φυσικά και έχει δίκιο. Οι … «εταίροι» μας δεσμεύτηκαν ότι δεν θα μας αφήσουν να δούμε έστω και συννεφιασμένη μέρα, μέχρι το 2099 !
    Χρειάζεται πολλά κότσια, για να παραδεχθεί κανείς ότι η πολιτική του έχει αποτύχει. Και δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, επιμένοντας πως το Eurogroup του Λουξεμβούργου συνιστά ένα νέο θρίαμβο για την Ελλάδα, δείχνει μια πρωτοφανή δειλία απέναντι στην πραγματικότητα.
    «Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup είναι μια παρά πολύ θετική απόφαση, η οποία δίνει στην ελληνική πλευρά αυτά που ζητούσε και τη δυνατότητα να πορευθεί με ασφάλεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Real FM» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
    Και εκεί που μας... αποτελείωσε ήταν όταν υποστήριξε ότι «η απόφαση δίνει στην ελληνική πλευρά καθαρές δεσμεύσεις για το χρέος και την ανάπτυξη».
    Κύριε εκπρόσωπε, είναι, άραγε, τόσο δύσκολο για εσάς να αποδεχτείτε την αλήθεια; Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείτε πως πέσατε έξω σε όλα όσα είχατε προβλέψει ως «περήφανοι διαπραγματευτές» για το χρέος;
    Δυστυχώς, είστε πολύ λίγοι εκεί στην κυβέρνηση και φανερά κατώτεροι των περιστάσεων.
    Κι όσο κι αν προσπαθείτε τώρα να πλασάρετε με τα δικά σας δεδομένα το αφήγημα του «θριάμβου» δεν υπάρχει κανείς που να σας πιστεύει.
    Μην περιμένετε να σας ευχαριστήσουμε για το... κατόρθωμά σας. Συνεχίστε τώρα το «θεάρεστο» μνημονιακό σας έργο κι αφήστε τον λαό να παιδεύεται.
    Είστε, άλλωστε, πολύ καλοί στην τέχνη της εξαπάτησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου