Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μπουτάρης για αποκομιδή απορριμμάτων: Αν αυτό που κάνουμε είναι ιδιωτικοποίηση, εγώ είμαι εξωγήινος.Μπουτάρης για αποκομιδή απορριμμάτων: Αν αυτό που κάνουμε είναι ιδιωτικοποίηση, εγώ είμαι εξωγήινος.
Του «τα χώνω» συνήθως, αλλά τώρα έχει δίκιο!
Όταν προσλήφτηκαν , ήξεραν ότι θα απολυθούν. Τώρα γιατί φωνάζουν;;;;
    Υπεραμύνθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, της απόφασης του δήμου να αναθέσει σε ιδιώτες την προσωρινή αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έως ότου διευθετηθεί το θέμα με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα.
    Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτηριστικά ότι «
δεν γίνεται αλλιώς, κατανοώ τους συμβασιούχους που πονούν, αλλά πέρα από αυτούς, έχουμε και 15.000 επιχειρήσεις, την αγορά, η πόλη βρομάει και έχει αφεθεί στη δυσοσμία». «Εάν αυτό που κάνουμε είναι ιδιωτικοποίηση, τότε εγώ είμαι εξωγήινος», είπε.
    Ο ίδιος κατηγόρησε για την κατάσταση ευθέως το ΠΑΜΕ, μιλώντας για εκβιασμό από μία μικρή κομματική μερίδα, αναφερόμενος στην κατάληψη από τους συμβασιούχους στον ΣΜΑ Φοίνικα, ενώ τόνισε ότι τους συμβασιούχους στην καθαριότητα «
τους δουλεύουν όλες οι κυβερνήσεις». «Είναι αστείο αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Πάνος Σκουρλέτης», συμπλήρωσε και αναρωτήθηκε: «Με τρεις μέρες θα ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα; Αλλά και εάν γίνει, πώς θα δουλεύει; Άνθρωποι δεν δουλεύουν εκεί;».
    «
Αναγκαστικά, οδηγούμαστε σε μικτό σύστημα: μονίμων ανθρώπων στην καθαριότητα, αλλά και συνέταιρους τους ιδιώτες. Αυτή είναι η εντύπωσή μου», εκτίμησε ακόμη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
    Όσον αφορά το ενδεχόμενο παρέμβασης εισαγγελέα και εάν ο ίδιος έχει απευθυνθεί σχετικά στις αρχές, σημείωσε ότι δεν μπορεί να ζητήσει την επέμβασή του, διότι λειτουργεί αυτεπάγγελτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου