Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ίδρυση γραφείων Μέριμνας Αποστράτων στα Στρατιωτικά



Ίδρυση γραφείων Μέριμνας Αποστράτων στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Από ό τι ξέρω αυτό έχει καιρό που έγινε.
    Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του  ΓΕΣ, δημιουργήθηκαν Γραφεία Μέριμνας Αποστράτων που οργανώθηκαν και λειτουργούν ήδη σε νοσοκομεία του Στρατού Ξηράς  ( 401  ΓΣΝΑ στην Αθήνα, 404  ΓΣΝ στη Λάρισα και 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη ). 
      Ο σκοπός των γραφείων, που στεγάζονται  σε χώρους εντός των νοσοκομείων , είναι η παροχή διευκολύνσεων στα εν αποστρατεία στελέχη, ώστε να καθιστούν ευκολότερη την προσέγγιση στις υγειονομικές υπηρεσίες.
    Τηλεφωνικό κέντρο 424 ΓΣΝΕ : 2310-381000.

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή; Τί είδους διευκολύνσεις; Τα παραπεμπτικά τα παίρνουμε κανονικά όπως πρίν από τη Γραμματεία. Όλες οι άλλες διαδικασίες είναι οι ίδιες. Σε τί μας διευκολύνουν; Γιατί, τουλάχιστον στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. έχουν διαμορφώσει ένα χώρο με καθίσματα, και όταν ρώτησα για τις παρεχόμενες διευκολύνσεις, η απάντηση ήταν ότι, εάν δεν έχουμε πού να καθίσουμε, να καθόμαστε σ' αυτόν τον χώρο! Μα είναι δυνατόν; Εάν περιμένω να εξετασθώ από κάποιο ιατρό, δεν θα περιμένω έξω από το ιατρείο του, παρά θα κάθωμαι μακρυά, σε εντελώς άλλο χώρο περιμένοντας το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τον γιατρό να με φωνάξει, και να εξετασθώ την επόμενη εβδομάδα; Εάν μπορεί κάποιος, άς με διευκολύνει εξηγώντας μου τις παρεχόμενες διευκολύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή