Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Spetsnaz περικύκλωσαν άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην νότια Συρία



Spetsnaz περικύκλωσαν άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην νότια Συρία
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
Αγριες μάχες στο έδαφος και άτακτη οπισθοχώρηση προς Ιορδανία
Καρφώθηκε η συριακή σημαία στα σύνορα
    Τρομερά και φοβερά πράγματα φαίνεται ότι λαμβάνουν  χώρα στο έδαφος της Συρίας από Αμερικανούς και Ρώσους που «πολεμούν» κανονικά για το ποιος θα επικρατήσει στην συριακή εδαφική επικράτεια.
    Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο που επικαλείται πηγές στο  Γενικό Επιτελείο αναφέρθηκε σοβαρότατο περιστατικό στην Νότια Συρία με Αμερικανούς κομάντος, που ίσως έχει πολύ μεγάλες «παρενέργειες».  
    Στο περιστατικό επίλεκτοι  Ρώσοι Spetsnaz ( Zaslon) περικύκλωσαν ομάδα κομάντος του αμερικανικού στρατού στην Νότια Συρία  ενώ δυνάμεις του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ έφτασαν στα σύνορα με Ιράκ-Ιορδανία και ύψωσαν την συριακή σημαία.
    Οι πληροφορίες φέρουν τους Ρώσους να οδήγησαν την αμερικανική ομάδα εκτός Συρίας οδηγώντας τους  στην Ιορδανία …χωρίς περαιτέρω αβρότητες και «καλές» συμπεριφορές .
    Οι Ρώσοι επιτελείς ανέφεραν αινιγματικά ότι πόλεμος μέσα στις πόλεις της Συρίας έχει  λάβει  τέλος και απομένει μόνο η κατάληψη της Ράκκα, η οποία αποτελεί διοικητικό και βιομηχανικό κέντρο ενώ η γεωγραφική θέση της είναι τεράστια ενόψει κουρδικού ζητήματος.
    Ρωσικά ΜΜΕ και έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν  ότι εδώ και μεγάλο διάστημα η Μόσχα  έχει  αποστείλει πολυάριθμες επίλεκτες δυνάμεις καταδρομών,  ακριβώς για να κόψουν τον «αέρα» στους Αμερικανούς και να τους οδηγήσουν εκτός χώρας.
    Δεν γνωρίζουμε το τι λαμβάνει πραγματικά  χώρα καθημερινά  αλλά μετά την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους και του ιρανικού μη επανδρωμένου οχήματος από τις ΗΠΑ, την επίσκεψη του Σουλειμανί αρχηγού των Ιρανών Φρουρών σε στρατόπεδο δίπλα από Αμερικανούς εντός Συρίας και πολλά άλλα , διαπιστώνεται ότι υπάρχει στο έδαφος ένας ακήρυκτος πόλεμος «ειδικών δυνάμεων» πάσης φύσεως και εθνικότητας από Ιρανούς και Ρώσους μέχρι Βρετανούς και Αμερικανούς με διακύβευμα και έπαθλο την κατάληψη συριακού εδάφους.
    Νέες ειδήσεις πριν λίγο φέρουν τον συριακό τακτικό στρατό να επιτίθεται στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης και των Κούρδων ( SDF) οι οποίες έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ ενώ οι Αμερικανοί χαράσσουν εντός συριακού εδάφους  ζώνες απαγόρευσης πτήσεων drone. 
    Ποιος θα επικρατήσει στην συριακή επικράτεια και θα έχει λόγο για την επόμενη ημέρα στην Συρία μετά την κατάληψη της Ράκκα;
    Η απάντηση προφανώς δείχνει προς Μόσχα μεριά , ειδικά μετά και την ανεπιβεβαίωτη  πληροφορία( ελέω δρόμου του μεταξιού, αμυντικής συμφωνίας με Ρωσία  και αγωγών )  της αποστολής και επίλεκτων Κινέζων Κομάντος που αριθμούν όσο οι κόκκοι της άμμου.    
    Η συνέχεια στην Συρία ενδεχομένως να είναι τρομακτική για ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου