Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Έφεραν χορεύτριες οριεντάλ σε σχολείο... Διακόπηκε η σχολική γιορτή!Έφεραν χορεύτριες οριεντάλ σε σχολείο... Διακόπηκε η σχολική γιορτή!
Πολύ σωστά διακόπηκε! Είπαμε να μάθουμε στα παιδιά μας Ελληνικούς χορούς, ιδιαίτερα δημοτικούς. Χάθηκε το «Μήλο μου κόκκινο», τα «χορταρούδια», «το παπάκι που ( ακόμα) πάει στην ποταμιά» και άλλα τινά; Η Τζεμιλέ, είναι Τούρκικο! Των οχτρών !
    Μαμάδες σε… απόγνωση σε σχολείο των Τρικάλων. Σύμφωνα με το trikalavoice, όλα ξεκίνησαν όταν το σχολείο αποφάσισε να ρίξει αυλαία στη σχολική χρονιά με τον πιο... θερμό τρόπο.
    Ειδικότερα, μετά το τέλος της γιορτής, την εμφάνισή του έκανε μπαλέτο οριεντάλ με τις καλλίγραμμες κοπέλες να κάνουν μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι… μπαμπάδες ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν και οι μαμάδες έγιναν έξαλλες, γκρινιάζοντας για το σκηνικό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.
    Την ίδια ώρα από τη διεύθυνση του σχολείου διευκρινίστηκε ότι αυτό συνέβη σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στον οποίο και είχε παραχωρηθεί ο χώρος και η διεύθυνση με το που το αντιλήφθηκε παρενέβη και διέκοψε τη γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου