Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΕΔΩ «ΗΡΑΚΛΗΣ» ! «ΕΔΩ ΗΡΑΚΛΗΣ» !



ΕΔΩ «ΗΡΑΚΛΗΣ» ! «ΕΔΩ ΗΡΑΚΛΗΣ» !
Όλα τα θέματα που ακολουθούν, είναι από την BlueArena.
«Σας περιμένουμε την Πέμπτη στις 20:00»
Οπως μετέφερε έγκαιρα και έγκυρα η BlueArena.
    Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ της BlueArena που έκανε λόγο για πραγματοποίηση διακομματικής συνάντησης την προσεχή Πέμπτη, ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την Επιτροπή Δικαίωσης μέσω ανακοίνωσης.
Αυτή αναφέρει αναλυτικά:
    «Η Επιτροπή μετά την σημερινή της συνάντηση αποφάσισε ότι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 καλεί όλους τους Βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ώστε να τους ενημερώσει για το πρόβλημα του Ηρακλή και να τους ζητηθεί η έμπρακτη στήριξη για την τήρηση των νόμων και των κανονισμών που διέπουν το Αθλητικό δίκαιο. Ο αγώνας μέχρι την τελική δικαιώση του Ηρακλή θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό».
Την Πέμπτη η διακομματική
Αναμένεται με ενδιαφέρον ποιοι θα δώσουν το «παρών».
    Εβδομάδα ακόμη μεγαλύτερων κινητοποιήσεων θα είναι η επόμενη και μία από τις πρωτοβουλίες που θα παρθούν από τα μέλη της Επιτροπής Δικαίωσης είναι η πραγματοποίησης διακομματικής συνάντησης.
    Αυτή όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες της BlueArena θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, 29 του μηνός και θα κληθούν περισσότεροι από 40 βουλευτές όλων των κομμάτων. εκτός φυσικά της Χρυσής Αυγής.
    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα σε κεντρικό ξενοδοχείο και αυτό που θέλουν στον Ηρακλή είναι εκτός από λόγια… συμπάθειας και αναγνώρισης του δίκαιου του αγώνα, δεσμεύσεις για ισονομία και αποτροπή… παιχνιδιών ενόψει Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Προς Τετάρτη η προσφυγή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της BlueArena τότε τοποθετείται χρονικά.
    Την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη θα κατατεθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής και τον νομικό της εκπρόσωπο, Δημήτρη Καρπετόπουλο η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
    Εάν τελικώς συμβεί αυτό-και δεν γίνει νωρίτερα που θεωρείται δύσκολο- τότε η συνεδρίαση του Δικαστηρίου της ΕΠΟ βάσει και των αργών ρυθμών που υπάρχουν στην Ελλάδα αναμένεται για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
    Στις αρχές Ιουλίου δηλαδή με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Διαφωνώ κάθετα με την ψήφο του ΠΑΟΚ»
«Οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο» δήλωσε ο Φράγκος Φραγκούλης
    Κάθετα αντίθετος με την ψήφο του ΠΑΟΚ κατά του Ηρακλή δήλωσε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης. Με δηλώσεις του ArenaFM 89,4 τόνισε πως οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο.
    Για την ψήφο του ΠΑΟΚ κατά του Ηρακλή σχολίασε:
«Διαφωνώ κάθετα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο, 651.000 ευρώ ο Εσιέν και ο Παναθηναϊκός δεν απειλείται. Απειλήθηκε όμως ο Ηρακλής επειδή ο Πουρτουλίδης πληρώθηκε πιο αργά…
Για εκείνο το πανό κατά του Σαββίδη έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που το έβαλαν και όχι ο Ηρακλής, όπως και για όσα έγιναν στον Βόλο , έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια και όχι ο ΠΑΟΚ . Τώρα τιμωρήθηκαν όλοι αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, καθώς όλο τον πρώτο γύρο δεν μπορούμε να δούμε την ομάδα στο γήπεδο. Οι άλλοι θα τιμωρηθούνε»;
Ορφανός: «Είναι μία απαράδεκτη απόφαση»
Υπέρ της νομιμότητας και του Ηρακλή ο πρώην Υπουργός.
    Για απαράδεκτη απόφαση της Super League που δεν «στέκεται» βάσει προκήρυξης του Πρωταθλήματος και του ΚΑΠ μίλησε ο Γιώργος Ορφανός.
Ο πρώην Υπουργός τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 τονίζοντας:
    «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο γιατί δεν προβλέπεται πουθενά ποινή υποβιβασμού. Δεν βλέπω και δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται αυτή η απόφαση. Εφόσον όμως το δικαστήριο δηλώσει αρμόδιο εκτιμώ ότι ο Ηρακλής θα δικαιωθεί. Σας λέω ξανά ότι θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση. Ο Ηρακλής είναι θύμα διαδοχικών καταστάσεων εδώ και επτά-οκτώ χρόνια. Δεν το λέω γιατί είναι ο Ηρακλής, αλλά διότι δεν αναφέρεται στις διατάξεις ποινή υποβιβασμού για μη αδειοδότηση. Το γεγονός ότι το συζήτησαν σε ένα συμβούλιο δε λέει κάτι. Δυστυχώς έχουμε βουλιάξει στη λάσπη».
Βασιλειάδης: «Οι τακτικοί δικαστές θα αποφασίσουν»
Τι υποστήριξε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.
    Το θέμα του Ηρακλή έφτασε στη Βουλή και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στη δευτερολογία του, κατά τη συζήτηση του μίνι αθλητικού νομοσχεδίου στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής μίλησε για αυτό το θέμα:
    «Η έλευση των τακτικών δικαστών είναι μία κατάκτηση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είτε μας αρέσουν είτε όχι υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και αυτό που μετράει στο τέλος είναι η άποψη των δικαστηρίων».
«Αγώνας μέχρι τέλους για τη δικαίωση του Ηρακλή»
Πήρε θέση ο Θόδωρος Καράογλου για τη «μάχη» του Ηρακλή
    Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου, για την απόφαση της Superleague να υποβιβάσει τον Ηρακλή. Υπογράμμισε πως ο αγώνας για τη δικαίωση του Ηρακλή θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.
Αναλυτικά αναφέρει:
    «Είναι προφανές ότι συγκεκριμένοι κύκλοι που λυμαίνονται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή ως το μόνιμο θύμα. Δεν θα τους περάσει!
    H σημερινή απόφαση είναι κόντρα στη λογική, αλλά και στην ηθική. Εξυπηρετεί σκοπιμότητες, προασπίζει συγκεκριμένα συμφέροντα.
    Μάλλον για κάποιους η λέξη “ισονομία” αποτελεί… κούφια έννοια.
    Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας για τη δικαίωση του Ηρακλή θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, σε όλα τα επίπεδα.  Και από αυτόν τον αγώνα δεν δικαιούται και δεν πρέπει να λείπει κανένας φορέας της Θεσσαλονίκης. Ιδίως εκείνοι που μέχρι πρότινος διακήρυτταν ότι διέθεταν το “ηθικό πλεονέκτημα” και έκαναν… καραμέλα στο στόμα τους λέξεις όπως “αξιοκρατία”, “κάθαρση”, “τιμιότητα”, “δικαιοσύνη”. Πλέον όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι και τι πραγματικά πρεσβεύουν… ».
Θα δηλώσει τώρα αναρμόδιο; Δύσκολα…
Θα πρόκειται για νέο σκάνδαλο, τρίτο εντός ολίγων ημερών.
    Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες και μετά την απόφαση-σκάνδαλο της Super League για τοποθέτηση του Ηρακλή στην 15η θέση της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό του για δήλωση αναρμοδιότητας του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
    Εγκριτοι νομικοί, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και υπάρχει… δεδικασμένο.
    Δύο φορές εντός μηνός δύο ομάδες προσέφυγαν στο Διαιτητικό και αμφότερες οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά.
    Τη μία ήταν ο Ηρακλής για την περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, με το Δικαστήριο να δικαιώνει πανηγυρικά τον Ημίθεο με 5-0 ψήφους.
    Την άλλη ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο συμπολίτης αιτήθηκε μη επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 1-5, καθώς περίμενε τιμωρία του Ολυμπιακού.
    Για όσους ξέχασαν ή έχουν… κοντή μνήμη να θυμίσουμε ότι το Διαιτητικό ΔΕΝ δήλωσε αναρμόδιο, εκδίκασε την υπόθεση και απέρριψε το αίτημα του Δικεφάλου.
    Είναι δυνατόν τώρα και μετά από ακόμη μία παράνομη απόφαση της Λίγκας να «νίψει τα χείρας του» αποφεύγοντας να εκδικάσει; Δύσκολα…
    Αλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Για να αποφασίζει όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ δύο πλευρών.
«Διαπλεκόμενοι στη Σούπερλιγκ να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση»
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαίωσης του Ηρακλή Νίκος Βαφειάδης ζήτησε από την Κυβέρνηση να πάρει θέση μπροστά στο νέο σκάνδαλο που συντελείται με την… σφραγίδα της Σούπερ Λιγκ…
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:
    Αρχικά τόνισε: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα μας κατατάξουν προτελευταίους μας το είχε δείξει και την πρώτη φορά στην υπόθεση Πουρτουλίδη. Από τη στιγμή που η ανομία έχει βαφτιστεί σε νόμο και από τη στιγμή που οι διαπλεκόμενοι ονομάζονται Σούπερλιγκ και όλοι οι πρόεδροι δικαστές, ήρθε η ώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες στο κυβερνητικό κόμμα αλλά και σε όλα τα κόμματα και να υπάρξει επιτέλους ισονομία.
    Δεν γίνεται συνέχεια να υπάρχουν παράνομες αποφάσεις εναντίον του Ηρακλή και να παίρνονται μέσα σε ένα συνεταιρισμό στον οποίο μετέχει και ο Ηρακλής και να προσπαθούνε οι πρόεδροι να υποκαταστήσουν αυτό που υπέγραψαν και οι 16 στην αρχή του πρωταθλήματος και λέγεται προκήρυξη. Ούτε στον ΚΑΠ αναφέρεται. Το παραδέχεται και η ίδια η Σούπερλιγκ ότι υπάρχει κενό νόμου. Όλα αυτά θα τα ψηφίσουν δεν το έχουν κάνει ακόμα. Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις που έδινε ραντεβού με τη διαφθορά και να δείξει ότι κάτι σε αυτόν τον τόπο έχει αλλάξει.
    Κάποιες ομάδες παλιότερα είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από τον Ηρακλή και τελικά δεν τους έριξαν κατηγορία. Το μόνο που θέλουμε είναι να ισχύσουν οι νόμοι. Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού και δεν έχει ακουστεί από κανένα μέλος της επιτροπής το  «σας παρακαλούμε». Το μότο μας είναι ένα. Να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν γίνεται μια ομάδα να έχει πέσει εξωαγωνιστικά τρεις φορές».
     Για τις επόμενες κινήσεις της Επιτροπής:  «Αύριο στις 12.00 θα βρεθούμε για να κανονίσουμε ποια ραντεβού θα κάνουμε από δω και πέρα για να εξηγήσουμε σε όλους ότι δεν υπάρχει πουθενά και είναι μια εφεύρεση και θα ζητήσουμε καθαρά να υπάρξει παρέμβαση για να τηρηθούν οι νόμοι, να ισχύσει το δίκαιο και επιτέλους να καταλάβουν οι συγκεκριμένοι κύριοι ότι ο Ηρακλής θα έπρεπε αν ήθελαν να τον ρίξουν τόσο πολύ να το είχαν κάνει στο χορτάρι. Δεν μπόρεσαν και πλέον οι νόμοι που σκαρφίζονται δεν υπάρχουν πουθενά».
Α.Θ. 10: «Μας προκαλείτε μόνο γέλιο, δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ σαν εσάς»
Με ανακοίνωση της η Αυτόνομη Θύρα 10 έστειλε για μία ακόμα φορά το ξεκάθαρό της μήνυμα και προϊδεάζει τον κόσμο για νέες κινητοποιήσεις…
    Αναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:
    Η εξέλιξη της χθεσινής ημέρας με την πτώση για δεύτερη φορά σε ένα καλοκαίρι της ομάδας μας δεν μας εκπλήσσει. Το περιμέναμε! Μόνο γέλιο μας προσφέρουν πλέον ο νέος εξυγιαντής με τον συνεταίρο του, φαταούλ, οι οποίοι παρέα με τους υποτακτικούς τους ξευτιλίζονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.
    Εμείς από τη μεριά μας μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώσουμε για την ιδέα την οποία υπηρετούμε και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την αποφασιστικότητα μας να μη γίνουμε ΠΟΤΕ σαν κι αυτούς, έστω και αν αυτή η στάση μας, μας βγάζει κάθε καλοκαίρι στους δρόμους.
    Μέσα στο σαββατοκύριακο θα συναντηθούμε με την επιτροπή σωτηρίας που έχει συσταθεί καθώς και με όλους τους φορείς του συλλόγου έτσι ώστε να συντονίσουμε τα βήματα μας για την εβδομάδα που έρχεται η οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ και γεμάτη κινητοποιήσεις!!!
    Η επόμενη εβδομάδα θα μας βρεί στους δρόμους…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
    ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!
    ΥΓ: Ξέρουμε πολύ καλά ότι για την αλλαγή στάσης υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ των διοικήσεων κάποιων ομάδων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι πιέσεις και οι αντιδράσεις των οπαδών. Το εκτιμούμε και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον!!!
Κάνουν και «πλακίτσα»…
    Η μεγάλη παρέα των «δημίων» του «συνεταιρισμού» αναζητά… ευθύνες σχετικά με τη μη πρόβλεψη ποινής υποβιβασμού από προκήρυξη, ΚΑΠ και κανονισμό αδειοδότησης (!!!).
    Εφόσον πρώτα μας μπούχτισαν από αποστροφή με την εγκληματική συμπεριφορά τους εις βάρος του Ηρακλή (για μια ακόμη φορά), οι «δήμιοι» της παρέας του παρασκηνίου, νομίζουν ότι βρήκαν έναν ασφαλή τρόπο για να μας διασκεδάσουν. Να μας κάνουν να σκάσουμε χαμόγελο, βρε παιδί μου, μέσα στις τόσες κακουχίες που μας έχουν προσφέρει με περισσή απλοχεριά.
    Την ώρα, κατά την οποία, κατά απόλυτη παρατυπία και απόλυτη παρανομία, αποφάσισαν να υποβιβάσουν τον Ημίθεο λόγω μη αδειοδότησης – μολονότι η συγκεκριμένη ποινή δεν προβλέπεται σε καμία κανονιστική καταχώρηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου – φέρονται να αναζητούν… το λόγο, που έπεσαν σε αυτό το… ατόπημα!!! Οι άνθρωποι, πραγματικά, δεν παίζονται σε επίπεδο υποκρισίας. Όσο καλοί «εκτελεστές» είναι, όταν πρόκειται να προστατέψουν τα συμφέροντα της παρεούλας τους, τόσο ατζαμήδες είναι, όταν επιχειρούν να υποκριθούν ότι τους νοιάζει η παρανομία τους…
    Από τη λήξη της συνεδρίασης, που έφερε την επικύρωση της απολύτως χαλκευμένης τελικής βαθμολογίας, στελέχη της Λίγκας βρίσκονται σε επαφή με τη νομική υπηρεσία τους, αρμόδιους υπαλλήλους τους και την ΕΠΟ, προκειμένου να διαπιστωθεί… «τις πταίει» για το γεγονός ότι η ποινή υποβιβασμού έμεινε – στην ουσία – στο… «μιλητό» και δεν προβλέφθηκε από καμία κανονιστική βίβλο του χώρου.
    «Δεν μπορεί να γίνει κατανοητός ο λόγος για τον οποίο η ποινή υποβιβασμού δεν συμπεριλήφθηκε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αλλά και η ΕΠΟ, από τη στιγμή κατά την οποία με επίσημο έγγραφο αποδέχθηκε την απόφαση της συνέλευσής μας στις 17 Δεκεμβρίου 2016 για την ποινή υποβιβασμού, για ποιο λόγο αμέλησε να τη συμπεριλάβει στον ΚΑΠ και στον κανονισμό αδειοδότησης;», αναρωτιούνται τα μεγαλοστελέχη της οδού Μεσογείων, σε ένα μπαράζ υποκρισίας και ακραίου – όσο και αποτυχημένου – θεατρινισμού…
    Ωστόσο, από τις αναρωτήσεις τους δεν περνά – ούτε κατά διάνοια – η λογική του «παίξαμε και χάσαμε», εφόσον δεν την προβλέψαμε πουθενά, είναι νομικώς αδύνατον και να εφαρμόσουμε τη συγκεκριμένη ποινή.  Αποφασίσαμε και διατάξαμε… Μάλιστα, ήδη δόθηκε εντολή στους υπευθύνους να γίνουν πάντα τα δέοντα, ώστε αυτή η… αβλεψία να πάψει να υφίσταται και η ποινή υποβιβασμού, πλέον, να περαστεί όπου πρέπει για είναι και σύννομη. Μέχρι τότε, μπορούμε να την επιβάλλουμε, παρανομώντας… Η δουλειά μας να γίνεται, άλλωστε…
Ας θυμηθούμε και εμείς κάποιες χρονολογίες…
1980, 2017. Δύο χρονιές – σταθμός στις σχέσεις Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.
    Προσφάτως, ο υιός του μεγαλομετόχου του δικεφάλου, σημείωσε τις χρονιές κατά τις οποίες το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου οδήγησε στον υποβιβασμό τον Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι στο χορτάρι εξασφάλισε την παραμονή του. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώσει όσους ισχυρίζονται ότι δεν διαθέτει (ούτε) χιούμορ.
    Ευκαιρίας δοθείσης, εμείς έχουμε να επισημάνουμε και εμείς δυο χρονολογίες. 1980, 2017.
    Τι κοινό έχουν αυτές οι χρονιές; Επιβεβαιώνουν την εξαιρετική σχέση που υπάρχει διαχρονικά μεταξύ Ολυμπιακού και Π.Α.Ο.Κ.
    Το 1980, οπαδοί του δικεφάλου ταξίδεψαν στον Βόλο για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό στο μπαράζ με τον Άρη και μάλιστα άπλωσαν σχετικό πανό στις κερκίδες. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός στήριξε τον Π.Α.Ο.Κ. στην καταγγελία του Πέλλιου και ο Ηρακλής οδηγήθηκε στην Β’ εθνική.
    Και φτάνουμε στο 2017, όπου οι δύο ομάδες πρωτοστατούν στην προσπάθεια σωτηρίας του Λεβαδειακού.  Πρώτα στο θέμα Πουρτουλίδη, τώρα στην επικύρωση της βαθμολογίας που όρισαν με το «έτσι θέλω» οι δυο τους, διότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαθμολογία αναφέρει τον Ηρακλή 12ο με 29 βαθμούς και τον Λεβαδειακό 15ο με 26 βαθμούς.
    Προηγήθηκε φυσικά το 2010, όταν ο τότε πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ., ευχόταν τον υποβιβασμό του Ηρακλή και στην κρίσιμη ψηφοφορία, δήλωσε απών, στηρίζοντας ουσιαστικά τον Κομπότη, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός. Τότε τουλάχιστον απείχε και δεν εκτέθηκε…
Αν το εννοούν μέχρι τέλους, μπράβο…
Η – μέχρι στιγμής, τουλάχιστον – σταθερή θέση του «Super 3», κόντρα στη διάθεση ποδοσφαιρικού αριβισμού της ΠΑΕ Άρης, είναι αξιοσημείωτη
    Με τον «Super 3» μας χωρίζει άβυσσος. Αν θέλετε και σε πρώτο πρόσωπο, με χωρίζει άβυσσος. Όχι μόνο σε οπαδικό επίπεδο, που είναι και το προφανές, αλλά και σε επίπεδο νοοτροπιών, συλλογιστικής και σε πολλά άλλα αυτονόητα και εύλογα, τα οποία, ωστόσο, δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Όμως, αυτές τις μέρες, από τις αρχές του καλοκαιριού, που διανύουμε και από τις αρχές της νέας περιπέτειας που βιώνει ο Ηρακλής, ως σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών έλαβε ξεκάθαρη θέση υπέρ του δικαίου αγώνα του Ημίθεου και κατά της εκπεφρασμένης πρόθεσης της διοίκησης της ομάδας που στηρίζει, να κινηθεί εκμεταλλευόμενη την «εκτέλεση» των «κυανολεύκων» από τη Λίγκα «πατώντας» πάνω σε αυτή.
    Η ΠΑΕ Άρης, όπως έχει καταγραφεί εδώ και καιρό, δεν έκρυψε ποτέ τη στρατηγική ωμού ποδοσφαιρικού αριβισμού, την οποία έχει θέσει σε πλήρη ανάπτυξη: καμία εμφανής εμπλοκή μέχρις ότου η Super League διατάξει τον υποβιβασμό του Ηρακλή και, κατόπιν, πρόσθετες νομικές παρεμβάσεις, προκειμένου να ισχύσει, μεν, ο υποβιβασμός (μολονότι κραυγαλέα άδικος), αλλά να ανέβει ο πρώτος επιλαχών της Football League αντί να παραμείνει ο Λεβαδειακός…
    Σε όλον αυτόν το σχεδιασμό, λοιπόν, ο «Super 3» από την πρώτη στιγμή διατράνωσε μέσω δημόσιας τοποθέτησης ότι είναι απέναντι και – αντιθέτως – αλληλέγγυος στην δίκαιη και απολύτως νόμιμη προσπάθεια των Ηρακλειδέων, στρεφόμενος καταγγελτικά προς την «κίτρινη» ΠΑΕ. Μάλιστα, κι αμέσως μετά την ανακοίνωση της (προαναγγελθείσης και αναμενόμενης) απόφασης του υποβιβασμού από τη Λίγκα, με νέα γραπτή τοποθέτησή του, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, επανέλαβε με εμφατικό τρόπο την αντίθεσή του σε όσα ετοιμάζει ο επίσημος Άρης.
    Επανέλαβε τη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα του Ηρακλή, στηλίτευσε ανοικτά τον συνασπισμό των δήθεν «εξυγιαντών» με το κραταιό παρασκηνιακό σύστημα του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ρίξουν τη «γαλάζια» ομάδα και δεν πήρε πίσω τη θέση του εναντίον των προθέσεων της ΠΑΕ Άρης…
    Οφείλουμε, κατά συνέπεια, να ομολογήσουμε, ως απόλυτη και απολύτως δικαιολογημένη διάθεση «fair play», ότι αν και εφόσον (το τονίζουμε, αν και εφόσον) ο «Super 3» συνεχίσει να είναι ενάντιος στο ευκαιριακό σχέδιο της ΠΑΕ Άρης να επενδύσει στην άδικη εξόντωση του Ηρακλή, για να κερδίσει εκτός αγωνιστικών χώρων την άνοδο (πιέζοντας ουσιαστικά – σαφώς, αυτονοήτως και ξεκάθαρα – προς την κατεύθυνση του να μην δικαιωθούν οι «κυανόλευκοι») και τηρήσει αυτή τη στάση ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, τότε του αξίζουν πολλά μπράβο. Μόνο τότε, όμως…
Βάβαλης: «Να δικαιωθεί ο Ηρακλής»
Στην Arena Press μίλησε ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη.
    Περιμένει και αυτός με αγωνία τις οριστικές εξελίξεις στο… δικαστικό μέτωπο που θα αποφασίσει εάν ο νόμιμος (και) σε αυτή την περίπτωση, Ηρακλής, αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Super League.
    Εκεί όπου παρέμεινε μέσα στις… τέσσερις γραμμές.
    Ο Ακης Βάβαλης που συνεργάστηκε εξαιρετικά για ένα εξάμηνο στον Ηρακλή με τον Σάββα Παντελίδη μίλησε στην Arena Press τονίζοντας:
    «Μακάρι να δικαιωθεί ο Ηρακλής, αλλά δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσουμε στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να είναι διαφορετικά στην νέα αγωνιστική περίοδο. Οι συνθήκες θα πρέπει να είναι διαφορετικές και να γίνει και πάλι μια μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό τομέα. Για όλα αυτά όμως υπάρχει χρόνος, αρκεί η ομάδα να μην υποβιβαστεί. Δεν είχαμε κανένα με τον οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα της ομάδας. Έχουμε να λαμβάνουμε αρκετά χρήματα, αλλά αυτή την στιγμή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επαναλαμβάνω ότι σημασία έχει να ξεμπλέξει η ομάδα από τις δυσάρεστες περιπέτειες».
Μαντινάδα για τον «Καναδό»
    Οι φίλοι του Ηρακλή παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα δεν χάνουν το χιούμορ τους
    Ο Σπύρος Παπαθανασάκης με την εξοργιστική αδιαφορία του, έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού.
    Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι του Ηρακλή δεν χάνουν την ελπίδα τους και κυρίως το χιούμορ τους, με τον Πέτρο να αποστέλλει στο mail της BlueArena την παρακάτω μαντινάδα.
Απολαύστε την:
Οι Κρήτες εβοήθησαν
στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αγώνα
γιά νάχουν ΗΡΑΚΛΗ ψηλά εκεί
γι’ ακόμη έναν αιώνα.

Αν έχεις Κρήτης ρίζες και καρδιά
κι όχι μόνο από Καναδά
κάνε αυτό που έκαναν
οι Κρήτες με μαγκιά.

Μη πείς χέσ….κα εγώ τους Κρήτες
είμαι από Καναδά,
γιατί θεριό που σ’ έφαγε
με μαύρη φορεσιά

Τον ΗΡΑΚΛΗ κατάντησες
ΙΔΕΑ χωρίς φτερά,
κι ένας ολόκληρος λαός
δεν νιώθει πια χαρά.

Περίσιο ΜΠΛΕ φιλότιμο
δεχόμαστε συγνώμη,
φθάνει εσύ που δεν μπορείς,
να δώσεις το ΜΠΛΕ μας το τιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου