Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/2/2019)
    Αυτό με τα γαστρονομικά βραβεία  FNL Awards  μου φαίνεται ολίγον «σικέ». Και αυτό, γιατί από ότι φαίνεται, υπάρχουν μόνον Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Χαλκιδική «και πλέον ού». Φαίνεται πως οι…. ερευνητές και «γευσιγνώστες» επέλεξαν μόνο τις τουριστικές περιοχές….
----------------------------------------------------
    Όλα αυτά τα κομματίδια και ανθυποκομματίδια που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια καθημερινά, με σκοπό  να… σώσουν την Ελλάδα, είναι σαν τις κουτσουλιές στον βόθρο της πολιτικής! Και φιλοδοξούν να μπούν και στην βουλή! Όλα μαζί, ούτε 1% δεν μπορούν να πάρουν, όμως… ελπίζουν! Δε βαρυέσαι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία….
----------------------------------------------------
    Είναι γεγονός, πως η αίθουσα τιμών της ΛΑΦΘ έχει γίνει εκπληκτικά όμορφη. Τα χρώματα, δένουν μεταξύ τους και οι δημιουργίες στην διακόσμηση αξιολογώτατες. Κάποιοι λένε πως επικρατεί πολύ το σκουρο χρώμα, όμως η μία πλευρά, ολόκληρη, είναι τζαμαρία με θέα τον Λευκό Πύργο, και όταν ανοίγει, όταν χρειάζεται, δίνει απίστευτη φωτεινότητα. Ίσως είναι η καλύτερη αίθουσα της Θεσσαλονίκης για όλες τις χρήσεις, αφού εκεί γίνονται τα πάντα! ( Επίσημα γεύματα πολλών ατόμων, συναυλίες, διαλέξεις, παρουσιάσεις, κτλ) Νομίζω πως μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους συνέβαλαν στην δημιουργία της, τόσο σαν γενική ιδέα, όσο και σαν υλοποίηση.
----------------------------------------------------
    Η γρίππη συνεχίζει ακάθεκτη, με 56 νεκρούς μέχρι στιγμής. Δεν είναι καθόλου λίγοι! Μπορεί ο πολύς Πολάκης να λέει «ψιλοπράγματα», όμως το θέμα είναι σοβαρώτατο! Και η γενική δομή του ( ανύπαρκτου πλέον) συστήματος υγείας έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό. Είναι γεγονός πάντως, πως οι νεκροί ήταν άτομα με βεβαρυμένη υγεία, αφού έπασχαν και από διάφορα άλλα πράγματα. Όμως, το Σύστημα Υγείας χρειάζεται για τους ασθενείς, όχι για τους υγιείς. Έτσι δεν είναι, Πολάκη μου;;;;
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου