Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

"ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ" : ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤOΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "SILK ROAD ITINERARY"


"ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ" : ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤOΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "SILK ROAD ITINERARY"
Φίλοι Μνημείων, Μουσείων,  πολιτισμού, παράδοσης του Διδυμότειχου και της περιφέρειας, «Διδυμοτείχου Ανάδειξις»
    Η  «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» και η ΕΤΤ Τουριστική με έδρα στην Κίνα συνεργάζονται για την πραγμάτωση του  τουριστικού πρότζεκτ «SILK ROAD ITINERARY»  που διεξάγετε από τις 24 Φεβρουαρίου 2019 μέχρι στις 1 Μάρτιου 2019 και ο σχεδιασμός του ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη, καταλήγει στην Θεσσαλονίκη και διέρχεται διανύοντας τον Ν. Έβρου.
    Για τον λόγο αυτό μια ομάδα από 16 Κινέζους τουριστικούς πράκτορες που έχουν έδρα σε διάφορες πόλεις της Κίνας (Πεκίνο, Σαγκάι, Σεντσέν, Κουανγκτσόου κ.α) και αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα τουριστικά σχήματα, ακολουθούν την διαδρομή και ανακαλύπτουν τις πόλεις και τα αξιοθέατα, με σκοπό να γνωρίσουν, να αξιολογήσουν και να δημιουργήσουν νέα τουριστικά προϊόντα και πακέτα που θα προβληθούν στις μεγάλες επερχόμενες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με πρώτη την COTTM - China Outbound Travel & Tourism Market 2019 στο Πεκίνο.
    Στην περιοχή μας θα βρίσκονται από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και θα επισκεφτούν όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Συνδράμουν στο εγχείρημα από την ευρύτερη περιοχή του Ν. Έβρου πολιτιστικοί σύλλογοι για την προβολή της παράδοσης και του πολιτισμού όπως εμπορικοί σύλλογοι και επιχειρήσεις για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την προβολή τοπικών προϊόντων.
    Προσδοκούμε σε ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα για την προβολή, ανάδειξη και ανάπτυξη του προικισμένου τόπου μας.
Με εκτίμηση.
Για την “Διδυμοτείχου Ανάδειξις”
Φυδανάκης Παναγιώτης 6974905959   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου