Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/2/2019)
    Ακριβώς όπως σας τα έλεγα. Τίποτα συνταρακτικό για σήμερα. Εκτός και εάν θεωρούνται συνταρακτικά οι σχετικές με τον Πολάκη ειδήσεις, τα «ντού» του ρουβίκωνα όπου προλάβει, η νέα άδεια που ζητά ο Κουφοντίνας ( και δεν του δίνουν), η κακοκαιρία που όλο έρχεται αλλά ακόμη δεν έφτασε, οι νεκροί στα σύνορα της Βενεζουέλα, η απειλούμενη επαναφορά των capital controls και άλλα τινά… Για το λόγο αυτό και σήμερα η ειδησεογραφία μας είναι περιωρισμένη σε… κεμπάπια , απάτες ( πόσο σπάνιο…), κασμιρένιες τρίχες κα άλλα.
----------------------------------------------------
    Αυτό όμως που είναι σημαντικό, είναι η φήμη ( ;;;; ) πως οι ΗΠΑ ζήτησαν την τοποθέτηση Αμερικανού αξιωματικού στις πλέον επιλεκτες ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ως… σύνδεσμου! Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί να μαθαίνουν ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ακόμα και το πότε πάνε για κατούρημα οι καταδρομείς. Ελπίζω αυτό να είναι «κάγκελο» ( fake news τα λένε τώρα) , ή, εάν δεν είναι, να μην γίνει δεκτό το αίτημα. Αλλα με τις «50 αποχρώσεις του κοκκινοπράσινου», όλα είναι πιθανά!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου