Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2019)
    «Έφαγε», λέει, 7 χρόνια κάθειρξη ο Μαρτίνης του Ερυθρού Σταυρού. Σιγά τα ωά! Ούτε μια μέρα δεν έκατσε «μέσα»! Και τα «7», μετά την έφεση θα γίνουν 5-6, θα κάτσει μέσα κάποιους μήνες ( ίσως΄…) και θα τον βγάλουν για… λόγους υγείας! Είναι και μεγαλούτσικος. Ανήθικόν Δίδαγμα : ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΦΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! Τώρα, με την Βασιλεία των Ουρανών, ποιος ασχολείται….
----------------------------------------------------
    Ο φίλος μου ο Νίκος, στο άρθρο του, μας λέει πως χρειάζεται ένα σάλπισμα. Φυσικά, ξέρω τι εννοεί. Προς το παρόν, όμως, τα σαλπίσματα που έχουν ακουστεί, είναι το «Σάλπισμα νομής» και το… σιωπητήριο….
----------------------------------------------------
    Πρίν από τα ΟΣΚΑΡ, μας είχαν τον Λάνθιμο ¨φαβορί¨ για 5-6 από αυτά .Λες και ήταν ο Τζών Χιούστον, ο Χίτσκοκ, οι αδελφού Ταβιάνι, ο Λουί Μάλ, ο Μπερτολούτσι, ο…, ο…, ο…. Με μία αμφιλεγόμενη ταινία, κατάλληλη για … «ολίγους»! Σιγά να μην τα έπαιρνε! Πάλι καλά που βρέθηκε η Κόλμαν. Όμως, στα φετεινά ΟΣΚΑΡ, διέκρινα μία σκοπιμότητα, από πολιτικά κίνητρα. Βραβεύτηκαν ταινίες με πολιτικά μηνύματα, κυρίως αντιδραστικά έναντι της πολιτικής του Τράμπ. Οι ωραίες ταινίες, όπως τις ξέραμε κάποτε, δεν υπάρχουν πλέον!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου