Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/12/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/12/2018)
   Τι θα γίνει πιά με αυτό το κακό…. ‘Οποτε του «καπνίσει» έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Πινόκιο, και γίνεται «Ανάστα ο Κύριος». Όχι από ενθουσιασμό, αλλά από αποδοκιμασίες. Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να ενοχλεί τους θιασώτες των Βελουχιώτη, Στάλιν κτλ, μας κουβαλιέται και η μισή Ελληνική Αστυνομία, για να τους… προστατέψει! Εάν δεν υπήρχαν και κάποιες σποραδικές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ, θα έλεγα πως αποστολή της πλέον είναι να προστατεύει τους κυβερνώντες από τους ψηφοφόρους τους! Και βέβαια, εκείνοι, ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ, εμείς όμως τι φταίμε, να μην μπορούμε να κινηθούμε στην πόλη μας, από τις… «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» όπως βάφτισαν τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ. Και ύστερα, κατηγορούνε τη… χούντα!
--------------------------------------------------------
    Θυμάστε τι σας έγραψα προ καιρού, όταν αποφασίστηκε αναγκαστικά η επιστροφή αναδρομικά του 50% που δεν δόθηκαν; Σας το θυμίζω. Είχα γράψει πως τελικά θα επιστραφεί καθαρό ποσό περι το 70% από το δικαιούμενο. Οι μέρες, έφτασαν. Θα το δείτε! Επιμένω!
--------------------------------------------------------
    Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά εμένα ο Καμμενος μου φαίνεται συνεπής. Φφλατάς, βέβαια, γνωστό αυτό, αλλά στις θέσεις του δεν κάνει πίσω. Και αναφέρομαι στο Σκοπιανό. Δεν μένει παρά να δούμε το τι θα γίνει στο τέλος. Γνώμη μου, πως όπως ο Ζαεφ εξασφάλισε τον απαιτούμενο αριθμό βολευτών εξαγοράζοντάς τους, έτσι και ο Πινόκιο θα εξασφαλίσει τους «151» από «άλλες πηγές», με… διάφορα μέσα. Τουλάχιστον ο πάλαι ποτέ συμπαθης Τέρενς ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ!
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου