Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στο ΓΕΣ με μέριμνα της ΔΟΙ


Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στο ΓΕΣ με μέριμνα της ΔΟΙ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
    Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
     Χρόνια Πολλά !
    Σας κοινοποιούμε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ που αναφέρεται στην καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη.  Οι οδηγίες αναφέρονται στην καταβολή του εφάπαξ χρηματικού ποσού του Ν.4575/2018, στις οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς, που απεβίωσαν μετά την 01 Ιουλίου 2012 και για όσο χρόνο αυτοί ήταν εν ενεργεία.  Δεν γνωρίζουμε αν αφορά κάποια οικογένεια του Συνδέσμου. Ωστόσο, το κοινοποιούμε προκειμένου να ενημερώσετε εσείς όποια οικογένεια θεωρείτε οτι πρέπει να ενημερωθεί. 
    Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί, με μέριμνα της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ, από τις 11 Δεκεμβρίου 2018, ειδική τηλεφωνική γραμμή (τηλ. 210-6552413), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται,  προκειμένου να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είσπραξης και τις απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή της αποζημίωσης.  
    Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΕΣ.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Εκ του ΔΣ/ΣΑΑΔΒ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ <ektyega@army.gr>
Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στο ΓΕΣ με μέριμνα της ΔΟΙ
    Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με γνώμονα τη μέριμνα για το προσωπικό, μετά την καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, εξέδωσε οδηγίες για την καταβολή του εφάπαξ χρηματικού ποσού του Ν.4575/2018, στις οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς, που απεβίωσαν μετά την 01 Ιουλίου 2012 και για όσο χρόνο αυτοί ήταν εν ενεργεία.
    Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί, με μέριμνα της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ, από τις 11 Δεκεμβρίου 2018, ειδική τηλεφωνική γραμμή (τηλ. 210-6552413), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είσπραξης και τις απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή της αποζημίωσης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου