Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Μαζί για την Δημοκρατία, τη Μακεδονία και την Πατρίδα!


Μαζί για την Δημοκρατία, τη Μακεδονία και την Πατρίδα!
Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας
    Ο λαός εκδήλωσε την αντίθεσή του στις εθνοφοβικές και αντιδημοκρατικές τάσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ψηφίζοντας ΟΧΙ στις 5/07/2015 και συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας στις 21/01/2018, στις 4/02/2018 και στις 6/06/2018, αλλά και με τα δεκάδες συλλαλητήρια που έγιναν από τότε σε όλη την ελλαδική επικράτεια και την ομογένεια. Η αντίδραση του καθεστώτος υπήρξε απαξιωτική και επικίνδυνα ανθελληνική.
    Στα πλαίσια των διεργασιών για τη συγκρότηση του πατριωτικού πόλου που απαιτούν οι δυσοίωνες για την πατρίδα συνθήκες και που εναγωνίως αποζητά ο λαός και ενόψει των επικείμενων εκλογών, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πολιτικού Φορέα «Ελεύθερη Πατρίδα» και της Γραμματείας του Κινήματος «Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε την έναρξη εργασιών και τη συνεισφορά μας στην ιστορική αυτή απαίτηση.
    Αποβλέπουμε, μαζί και με όλους όσοι συμφωνούν και εργάζονται στην κατεύθυνση αυτή, στη δημοκρατική πατριωτική ενότητα του ελληνικού λαού, για:
- την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας
- την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών»
- την αναχαίτιση των επεκτατικών επιβουλών κατά της Ελλάδας και της Κύπρου
- την παραγωγική ανασυγκρότηση
- την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή
- την ανάσχεση των κυμάτων της παράνομης μετανάστευσης.
    Για την επίτευξη του εθνικού αυτού πολυσχιδούς έργου προσκαλούμε σε πολιτική συστράτευση και αγώνα τούς Έλληνες πολίτες και τον απανταχού Ελληνισμό πέρα και έξω από ιδεολογικούς διχασμούς, κομματικές παρωχημένες αντιπαλότητες και ιδιοτελείς υστεροβουλίες. Οι επικείμενες εκλογές είναι ένας στίβος όπου καλούμαστε να τολμήσουμε να συμμετάσχουμε και να επιφέρουμε αναγεννησιακή χειραφέτηση στην πατρίδα μας. 
Στην Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2018
Πατσίκας Μιχαήλ                                                Βασιλειάδης Νικόλαος
''Ανένδοτος Αγώνας για τη                                ''Ελεύθερη Πατρίδα''
Μακεδονία και τη Δημοκρατία''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου