Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Έκλεβε κατσίκια και αρνιά από κρεοπωλείο και τα πουλούσε στο δικό του


Έκλεβε κατσίκια και αρνιά από κρεοπωλείο και τα πουλούσε στο δικό του
    Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα Ιωάννινα με πρωταγωνιστή έναν κρεοπώλη, ο οποίος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση κρέατα που είχε κλέψει από το χασάπικο ενός συναδέλφου του.
    Με τη βοήθεια ενός 23χρονου αλλοδαπού, ο 34χρονος Έλληνας που διατηρεί κρεοπωλείο σε χωριό του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων διέρρηξε ένα άλλο κατάστημα από το οποίο έκλεψε
22 αμνοερίφια και ένα μοσχάρι.
    Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν διέρρηξαν αθόρυβα το χασάπικο του ανυποψίαστου επιχειρηματία στην περιοχή Παρακάλαμος.
    Αμέσως φόρτωσαν τα κλεμμένα κρέατα στο δικό τους όχημα, το οποίο είχαν παρκάρει απέξω και μετά άντλησαν και το πετρέλαιο από το όχημα του θύματος το οποίο είχε σταθμευμένο έξω από το κατάστημα εμπορίας κρεάτων του.
     Την επόμενη μέρα, χωρίς ίχνος ντροπής, ο 34χρονος έβγαλε προς πώληση τα κρέατα στο δικό του μαγαζί. Όμως, όταν την ίδια μέρα ο κρεοπώλης είδε άδειο το ψυγείο του καταστήματός του, υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, άνδρες της οποίας εξιχνίασαν την κλοπή.
    Τα κλεμμένα κρέατα εντοπίστηκαν στο κατάστημα του 34χρονου, ενώ ο 23χρονος αλλοδαπός συνεργός του υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων, από τον οποίο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.
    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών κατά περίπτωση, και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου