Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Εργοστάσιο καραμέλας στην Κρήτη: Εκεί δοκιμάζεις μπανάνα με καραμέλα φρέσκου βούτυρου.


Εργοστάσιο καραμέλας στην Κρήτη: Εκεί δοκιμάζεις μπανάνα με καραμέλα φρέσκου βούτυρου.
Newsroom iefimerida.gr
    Κουλούρι με Κρητικό ανθότυρο και καραμέλα, καραμελωμένες τηγανήτες, ταρτάκια με καραμελωμένα ντοματίνια, σουβλάκια Κρητικής γραβιέρας με ανανά και ντοματίνια, μπανάνες με καραμέλα φρέσκου βούτυρου, καραμελωμένα ποπ κορν, σου με καραμέλα, μήλα, αχλάδια και αβοκάντο βουτηγμένα στην καραμέλα, παστέλια αλλά και γλειφιντζούρια που κάθε παιδί φτιάχνει με τα ίδια του τα χέρια
    Όλες αυτές τις λιχουδιές που τρελαίνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο μπορούν να γευτούν μικρά και μεγάλα παιδιά που αυτό το τριήμερο θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο διαδραστικό εργοστάσιο καραμέλας!
    Το πιο γλυκό εργοστάσιο του κόσμου άνοιξε τις πύλες του στο Ηράκλειο. Με χειροποίητη καραμέλαάφθονο μέλι και προϊόντα της Κρητικής γης, μικρά και μεγάλα παιδιά ξεκίνησαν να ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του πιο αγαπημένου γλυκού.
    Μέσα από μια μοναδική περιήγηση στις «εγκαταστάσεις» του εργοστασίου, οι μικροί φίλοι
γνωρίζουν από κοντά τη κατασκευή της χειροποίητης καραμέλας και καταλήγουν στη μαγική πόλη της καραμέλας, όπου μαθαίνουν την ιστορία της και όλα τα είδη της.
    Στα δημιουργικά εργαστήρια και στα μοσχομυρωδάτα σπίτια της ζαχαροπλαστικής τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους καραμέλες και μαθαίνουν τα μυστικά τους από εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες και παραγωγούς καραμέλας. Στο πρώτο εργοστάσιο καραμέλας υπάρχουν μεγάλες
θεματικές δράσεις, όπως το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδαγωγικά παιχνίδια, παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις και οι μοναδικές καραμελοκατασκευές. 
    Το πρώτο διαδραστικό Εργοστάσιο Καραμέλας θα λειτουργήσει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2018
Ημέρες & ώρες λειτουργίας 
Πέμπτη 27/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ. Παρασκευή 28/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ. Σάββατο 29/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ. Κυριακή 30/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου