Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» χαρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» χαρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του
https://thessbomb.blogspot.com/
    «Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού πεθάνεις» δήλωσε ο Τσόου Γιαν Φατ
    Την απόφασή του να δωρίσει και τα περίπου
630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του σε ιδρύματα αφού πεθάνει ανακοίνωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος», Τσόου Γιαν Φατ.
    Ο Φατ που έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως «
Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και «A Better Tomorrow» είναι ο 24ος πιο πλούσιος ηθοποίος σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Forbes.
    Η κίνησή του πάντως δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς συχνά-πυκνά έχει θεαθεί στο Χονγκ Κονγκ να παίρνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να κινηθεί ή ακόμα και να πληρώνει εισιτήριο για να δει τις ταινίες του.
    «
Τα χρήματα δεν είναι κάτι που θα έχεις για πάντα. Όταν φύγεις από αυτόν τον κόσμο μια ημέρα, θα πρέπει να τα αφήσεις σε άλλους για να τα χρησιμοποιήσουν» εξήγησε ο Φατ στο νοτιοκορεάτικο κανάλι Munhwa Broadcasting Corporation.
    «
Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού πεθάνεις» πρόσθεσε.
    Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι την απόφασή του αυτή στηρίζει «σθεναρά» και η σύζυγός του.
    Η ίδια εξάλλου έχει περιγράψει στο παρελθόν πώς ο σύζυγός της συχνά τρώει από υπαίθρια εστιατόρια ή ότι άλλαξε το παλιό του κινητό μάρκας Nokia μόνο αφού αυτό σταμάτησε να λειτουργεί μετά από χρονία χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου