Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/1/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/1/2020)
    Εορτή των Θεοφανείων, σήμερα, και ο κόσμος είναι με κομένη την ανάσα, για αυτά που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή μας, και που οι εξελίξεις τους θα επηρεάσουν σαφώς την πατρίδα μας. Από την μια, έχουμε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ιρανού στρατηγού και τα επακόλουθά της, τα οποία δεν άρχισαν ακόμα. Από την άλλη, έχουμε τα γεγονότα της Λιβύης, με τους τούρκους να θέλουν να παραστήσουντους «Σερίφηδες της Μεσογείου». Και έρχεται και η υπογραφή του αγωγού αερίου, να τους κάνει «να βγάλουν σπυράκια». Λίγα είναι όλα αυτά; Και από πίσω, σε όλα, κρύβονται οικονομικά συμφέροντα «μεγάλων δυνάμεων», όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Αγγλία ( πάντα η Αγγλία….) η νεόπλουτη Γερμανία και άλλων. Το θέμα, δεν είναι το εάν επιδεινωθούν αυτές οι καταστάσεις, αλλά το ΠΟΤΕ και ΠΟΣΟ θα επιδεινωθουν. Και εμείς, είμαστε στο «μάτι» του κυκλώνα, ή έστω, λίγο πιο πέρα. Με άλλα λόγια, ο Θεός να βάλει το χέρι του, αφού ο άνθρωπος, όποτε το βάζει, το βάζει για κακό!
------------------------------------------
    Και έρχεται και ο Αλγερινός λαθρομετανάστης, ληστέυει ηλικιωμένο στο λεωφορείο, και όταν τον πιάνουν, αρχίζει να απειλεί πως θα σκοτώσουν τους Έλληνες και θα βιάσουν τις Ελληνίδες! Τον έπιασαν! Η καλύτερη λύση είναι να πάνε πάνω από την Αλγερία με αεροπλάνο, και να τον ρίξουν ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ! Άφού προηγουμένως μεσολαβήσουν όλα όσα κατηγορούν την Αστυνομία πως κάνει, χωρίς να τα κάνει. Αυτός, και άλλοι πολλοί, δεν πρέπει να ξαναπερπατήσουν σε ελληνικό δρόμο!
------------------------------------------
    Ποιο είναι καλύτερο. Το να τάζεις, ξέροντας πως δεν θα δώσεις, ή το να ξεκαθαρίζεις πως δεν θα δώσεις; Αναφέρομαι στην…. «13η σύνταξη» που ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ , ξέροντας εκ των προτέρων πως δεν θα δώσει αφού δεν θα είναι κυβέρνηση, και στην καθαρή δήλωση του Γεωργιάδη πως δεν μπορείνα ισχύσει γιατί πολύ απλό, λεφτά δεν υπάρχουν. Τι προτιμάτε από τα δύο;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου