Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Τραγωδία: Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζήτησε να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για ημέρες ώστε να «σώσει» τη γυναίκα του!



Τραγωδία: Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζήτησε να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για ημέρες ώστε να «σώσει» τη γυναίκα του!
    Μία απίστευτη ιστορία που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες που αφού χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών, ανέδειξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης.
    Θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες που πέραν της οδύνης που επιφέρει η απώλεια του συζύγου, δημιουργεί και ζήτημα επιβίωσης, ο Λαρισαίος απόστρατος, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία ενός άντρα, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr  από τα Τρίκαλα, χτυπημένου από την επάρατο:
     «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών;
    Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου