Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οι εξηγήσεις του επιχειρηματία που έβγαλε σπαθί σε εφοριακούς!



Οι εξηγήσεις του επιχειρηματία που έβγαλε σπαθί σε εφοριακούς!
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Ελεύθερος αφέθηκε από τη δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας που φέρεται να απείλησε με σπαθί εφοριακούς και να πυροβόλησε στον αέρα όταν εκείνοι προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση που διατηρεί στην Αγριά Βόλου. Μετά από αίτημα... του συνηγόρου υπεράσπισης το οποίο έγινε δεκτό αρχικά από τον εισαγγελέα και κατόπιν από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, αναβλήθηκε η δίκη για την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 11 π.μ. προκειμένου έως τότε να διενεργηθεί η απαραίτητη βαλλιστική εξέταση στα όπλα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία και να προσκομιστεί η έκθεση της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκε κάποιο από τα όπλα για να τεκμηριωθεί η κατηγορία της παράνομης οπλοχρησίας. Οι άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας είναι απειλή κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη οπλοφορία.
«Τρελάθηκα όταν το έμαθα – Με έχουν ταράξει στους ελέγχους»
    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει και ήταν θυμωμένος, διότι όπως λέει έχει στοχοποιηθεί η επιχείρησή του καθώς από τις
26 Μαρτίου έχει υποβληθεί σε 20 ελέγχους, ενώ ακόμη και την ημέρα του Δεκαπανταύγουστου κλιμάκιο ελέγχου της Εφορίας Βόλου διενήργησε έλεγχο στο κατάστημά του.  Σε ότι αφορά την κατηγορία ότι πυροβόλησε κατά των εφοριακών που πήγαν για έλεγχο στο κατάστημά του, ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι ουδέποτε τους απείλησε παρά μόνο πήρε το σπαθί που ήταν πάνω στο ψυγείο και το χτύπησε στην ταμπέλα που υπάρχει έξω από το κατάστημα.
    Όπως είπε, πέρα από τα όπλα για τα οποία είχε άδεια, τα υπόλοιπα ήταν κειμήλια του παππού του. Σε ότι αφορά το ποσό των
350.000 ευρώ που βρέθηκε σε πλυντήριο στο σπίτι του, όπως είπε είναι οι οικονομίες μιας ζωής ολόκληρης της οικογένειας ενώ ένα μέρος περίπου 140.000 ευρώ ήταν του πατέρα του. Τα χρήματα αυτά τα είχε αποσύρει από τις τράπεζες λόγω της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, τα χρήματα αυτά είναι νόμιμα και φορολογημένα, κάτι που θα αποδειχθεί και από τα οικονομικά στοιχεία και τις φορολογικές δηλώσεις που θα προσκομιστούν από τον λογιστή του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου