Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Χ.Σπίρτζης: «Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί»



Χ.Σπίρτζης: «Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί»
    Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί", δεσμεύεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και "η άμισθη διαθεσιμότητα του Στέλιου Παππά και η πορεία του στη ζωή ως Πολίτης και ως επιστήμονα, οικονομολόγου, προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου δίνει τα εχέγγυα για να μάθει ο πολίτης τι και από ποιους γινόταν".
    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει, μέσω της συνέντευξής του στο "Πρακτορείο", ότι εντός του φθινοπώρου θα εφαρμοσθεί πλήρως το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ήδη ξεκίνησε. Επιπλέον, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξαγγέλλει νέα δέσμη έργων, με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στα έργα των μέσων σταθερής τροχιάς και στις κοινωνικές υποδομές.
    Αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ, όσο και με τα όσα καταγγείλε ο κ.Σπίρτζης για το "βαρύ παρελθόν" αυτού του Οργανισμού. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απάντησε: «Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί. 'Αλλωστε ένας από τους λόγους που τοποθετήθηκε ο Στέλιος Παππάς είναι ακριβώς αυτός. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση και τη διαφάνεια του ΟΑΣΘ». 
    Ο κ. Σπίρτζης πρόσθεσε «ένας οργανισμός που ιδρύθηκε το 1957, στις πιο μαύρες εποχές εξυπηρετώντας τους τότε μετόχους, και όχι τους Θεσσαλονικείς, ένας οργανισμός που για 60 χρόνια αποτελεί άβατο για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, για τους πολίτες, για την Πολιτεία, για τους Φορείς της πόλης, ένας οργανισμός που είχε την πολιτική δύναμη, -από ποιους άραγε την αντλούσε;-, να αγνοεί τους Δήμους και τα Δημοτικά συμβούλια. Ένας οργανισμός που ελάμβανε εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο, από τον ελληνικό λαό χωρίς να καλύπτει στοιχειωδώς τις ανάγκες, το μεταφορικό έργο των πολιτών και τη στοιχειώδη κοινωνική πολιτική. Ένας οργανισμός που χρωστά, παρά την υψηλότατη οικονομική αρωγή του κράτους παντού, σε εργαζόμενους, σε τράπεζες, σε προμηθευτές, στα ασφαλιστικά ταμεία.
    Ένας οργανισμός που υπηρέτησε και υπηρετεί τους μετόχους του, συγκεκριμένους πολιτικούς, συγκεκριμένους Δημάρχους, συγκεκριμένους προμηθευτές αλλά ποτέ τους Θεσσαλονικείς, ένας τέτοιος οργανισμός θέλει τον Παπ(π)ά του, για να τον εξομολογήσει… Η άμισθη διαθεσιμότητα του Στέλιου και η πορεία του στη ζωή ως Πολίτης και ως επιστήμονας Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου δίνει τα εχέγγυα, για να μάθει ο πολίτης τι και από ποιούς γινόταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου