Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ο κουρ..δοκεφτές και η κουρ..μηχανή!Ο κουρ..δοκεφτές και η κουρ..μηχανή!
Καλά λένε λοιπόν, όσοι ισχυρίζονται ότι η Βουλή βρωμάει… σκ@@@. Γιατί εκτός από αυτούς, έχει και πολλούς…. χεσμένους ! Κατά τα άλλα, «Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα» . Αμφίδρομα!
    Διαβάστε τον καβγά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, πρώην αγροτοσυνδικαλιστή, με τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό
    Σκηνικά και διάλογοι που ξεπερνούν κατά πολύ τα κοινοβουλευτικά όρια εξελίχθησαν στα βουλευτικά έδρανα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο που αφορά την ανώτατη εκπαίδευση.
    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, επιδόθηκαν στην τακτική των συνεχών διακοπών, παρασιτικών σχολιασμών και παρεμβολών κάθε φορά που ο λόγος δινόταν στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
    «Ηγετική» μορφή της κοινοβουλευτικής γαλαρίας ήταν για μια ακόμα φορά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος που με τις αλλεπάλληλες παρεμβολές του προκάλεσε την αγανάκτηση ακόμα και των βουλευτών της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αυτός ωστόσο που την «πλήρωσε» ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός του Ποταμιού.
    Όταν ο κ. Ψαριανός διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος γύρισε και του είπε: «
τι θέλεις πάλι ρε κουρ...δομηχανή».
    Πάντως, και ο κ. Ψαριανός δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του συναδέλφου του τον οποίο αποκάλεσε «
κουρ...δοκεφτέ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου