Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Πόσα χρήματα παίρνει το κάθε κόμμα - Στα 3.114.000 ευρώ η κρατική χρηματοδότηση



Πόσα χρήματα παίρνει το κάθε κόμμα - Στα 3.114.000 ευρώ η κρατική χρηματοδότηση
    Στα 3.114.000 ευρώ ανέρχεται η κρατική χρηματοδότηση για τα κόμματα. 
    Στο πλαίσιο αυτής της πάγιας τακτικής ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης με την  υπ΄  αριθμ. 26242/2017 απόφασή του κατανέμει την γ΄ δόση  της  κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του  έτους 2017 στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.
    Η
γ΄ δόση του 2017 της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης ανά κόμμα:
 

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ!

    04/08/2017


    Γράφει ο Αντίοχος

    Ενώ στην χώρα έχουν οξυνθεί τα γνωστά προβλήματα της οικονομίας και το δημόσιο έχει «φεσώσει» όλο τον κόσμο με τα ληξιπρόθεσμα χρέη του (με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τους 140.000 νέους συνταξιούχους, που περιμένουν εδώ κι έναν χρόνο να βγουν οι συντάξεις τους…), με απόφαση του κομμουνιστή –και «υπερήφανου» για την «αντιφασιστική» δράση του γιού του- Σκουρλέτη, τα κόμματα παίρνουν την τρίτη δόση της κρατικής χρηματοδότησης, ύψους 3.114.000 ευρώ.

    Τα δε ΜΜΕ, δημοσιεύουν έναν πίνακα με τα ποσά που παίρνει το κάθε κόμμα, στον οποίο πίνακα φαίνεται ότι χρήματα λαμβάνει και η Χρυσή Αυγή. Σε παλαιότερα δημοσιεύματα περί χρηματοδοτήσεως των κομμάτων, υπήρχε στο τέλος η διευκρίνιση, ότι η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο, γιατί με –αντισυνταγματική- απόφαση του «κόμματος των πολιτικών κομμάτων» (του κατ’ ευφημισμόν αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου»), έχει ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση του Κινήματος, με πρόσχημα την δίκη – στην πραγματικότητα, διότι επέστρεφε τα χρήματα στους Έλληνες πολίτες, με συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις (διανομή τροφίμων, κ.τ.λ.), χαλώντας την «πιάτσα».

    Τώρα, η διευκρίνιση αυτή απουσιάζει. Τυχαίο; Δε νομίζω!

    (ΥΓ): Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε, ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει ζητήσει επισήμως –και μάλιστα πριν την αναστολή της χρηματοδότησής της- την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης, αλλά η πρόταση απερρίφθη μετά βδελυγμίας από τα αχόρταγα κόμματα του κατεστημένου…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή