Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Βρήκε τη βέρα της ύστερα από 19 χρόνια ενσωματωμένη πάνω σε ένα καρότο!



Βρήκε τη βέρα της ύστερα από 19 χρόνια ενσωματωμένη πάνω σε ένα καρότο!
    Μπορεί να είχε πλέον παραιτηθεί από την ιδέα ότι κάποτε θα ξαναέβρισκε τη χαμένη εδώ και 13 χρόνια βέρα της, ωστόσο ο κήπος του παλιού της σπιτιού, της επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη.
    Η 84χρονη σήμερα Μέρι Γκραμς από την Αλμπέρτα του Καναδά έχασε τη βέρα της το 2004 κατά τη διάρκεια εργασιών στον κήπο της.
    Παρά την επίμονη αναζήτηση επί μέρες, η γυναίκα δεν κατόρθωσε τότε να βρει το δαχτυλίδι, το οποίο της είχε χαρίσει ο σύζυγός της Νόρμαν το 1951, έναν χρόνο πριν παντρευτούν.
    Προκειμένου να μην στενοχωρήσει τον σύζυγό της, ο οποίος τότε βρισκόταν εν ζωή, η κ. Μέρι αποφάσισε με… συνεργό τον γιο της να αποκρύψει το γεγονός και αντικαταστήσει τη βέρα με ένα παρόμοιο στην όψη, αλλά φθηνότερο δαχτυλίδι.
    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια στο δίκτυο CBC του Καναδά, ο σύζυγός της ο οποίος απεβίωσε το 2009, δεν πρόσεξε ποτέ τη διαφορά, πιστεύοντας ότι πρόκειται για το ίδιο δαχτυλίδι.
    Η κ. Γκραμς έβγαλε εντελώς από το μυαλό της ότι θα μπορούσε να βρει το δαχτυλίδι, όταν λίγα χρόνια αργότερα έφυγε από το σπίτι, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο γιος της με τη σύζυγό του.
    Ωστόσο, αν και η ίδια είχε σταματήσει να ελπίζει πως κάποτε το δαχτυλίδι θα βρεθεί, ο κήπος αποκάλυψε το μικρό της μυστικό, καθώς η βέρα -η οποία είχε χαθεί ανάμεσα στο χώμα και τις ρίζες των φυτών- εμφανίστηκε τη Δευτέρα, περασμένη σε… ένα καρότο.
    Τη βέρα εντόπισε η νύφη της κ. Γκραμς, Κολίν Ντέιλι, η οποία μίλησε για την ανακάλυψή της στον σύζυγό της, με τον τελευταίο να της αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.
    Πλέον, η βέρα παραδόθηκε στην κάτοχό της, με την κ. Γκραμς να τη φορά στο δάχτυλό της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου