Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα My Market είναι η αλυσίδα που έδωσε αυξήσεις και έκανε προσλήψεις



Τα My Market είναι η αλυσίδα που έδωσε αυξήσεις και έκανε προσλήψεις
    Κανείς δεν πίστευε όταν έγινε η εξαγορά της Βερόπουλος, ότι θα ήταν τόσο διαφορετική από αντίστοιχες επιχειρηματικές κινήσεις. Οι διαδικασίες και οι επιλογές που έκανε η My Market έδειξαν ότι υπάρχει και άλλος τρόπος.
    Από την πρώτη στιγμή της εξαγοράς στο επίκεντρο τέθηκαν οι εργαζόμενοι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι αυτό που βάρυνε για την εξαγορά ήταν πρωταρχικό μέλημα να μην χαθεί ούτε μία από τις 4200 θέσεις στην Βερόπουλος.
    Με προσεκτικά βήματα και πλάνο, τα ράφια γέμισαν ώστε οι εργαζόμενοι να βιώσουν την επιστροφή στην κανονικότητα. Συγχρόνως, με ειδικά σεμινάρια και υπερπροσπάθεια τα συστήματα των δύο εταιρειών συγχωνεύτηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τρόπο που διευκόλυνε το καθημερινό τους αγώνα, που δεν ήταν άλλος από την εξυπηρέτηση των πελατών τους.
    Η νέα ιδιοκτησία, από σεβασμό στις ανάγκες των εργαζόμενων προέβην και σε μία κίνηση που δεν έχει  προηγούμενο: Έδωσαν αυξήσεις σε όλους τους 4200 υπαλλήλους της πρώην Βερόπουλος για να υπάρξει εξομοίωση προς τα πάνω όλων των εργαζομένων.
    Και, όχι μόνο δεν έκανε απολύσεις αλλά, μέσα στο 2016 προχώρησε σε περισσότερες από 1000 προσλήψεις. Με ίδιο βηματισμό κινείται και το 2017. Ανακαινίσεις και άνοιγμα καινούργιων καταστημάτων σηματοδοτούν την χαμηλών τόνων ανάπτυξη της ελληνικής αλυσίδας των My Market που μόνη στην Ελλάδα εφαρμόζει την ηθική στην καθημερινότητα τους.
    Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, οι εργαζόμενοι αποτελούν την προστιθέμενη αξία του Ομίλου και οι πελάτες τον βασικό παράγοντα για κάθε αλλαγή που αποσκοπεί να έχει τους εργαζόμενους ικανοποιημένους, τους προμηθευτές ικανοποιημένους και τους πελάτες ήσυχους ότι μόνο εδώ, στα My Market βρίσκουν τα καλύτερα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου