Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Χωρισε Έλληνας τραγουδιστής. Έμαθε ότι η σύντροφός του ήταν «συνοδός πολυτελείας»Χωρισε Έλληνας τραγουδιστής. Έμαθε ότι η σύντροφός του ήταν «συνοδός πολυτελείας»
( ακριβή πουτ@ν@, για όποιον δεν κατάλαβε…)
    Δεν υπάρχει χειρότερο. Να στο λένε φίλοι συγγενείς, ακόμη και ο πατέρας σου ο ίδιος που είναι στην πιάτσα την καλλιτεχνική… κι εσύ να μην ακούς κανέναν. Απο τη μία σε καταλαβαίνω. Είσαι καψούρης. Δεν βλέπεις. Άλλωστε όσοι έχουν περάσει απο αυτη την μαγική περίοδο στη ζωή τους, ξέρουν καλά ότι τυφλώνονται. Βεβαίως τα ωραία κρατάνε λίγο. Αρκεί κανείς να τα ζεί μέχρι το μεδούλι. γιατί στο τέλος αυτό μένει. Όμως;
    Όμως τι γίνεται όταν πηγαίνεις για εξτραδάκι σε στέκι της Κεντρικής Ελλάδος και το αφεντικό σου δείχνει στο κινητό του την σύντροφό σου; Τότε δεν πέφτει απλά η κουβέρτα του έρωτα απότομα και ξυπνάς αλλά φεύγει η γή κάτω απο τα πόδια σου.
    Κακό πράγμα ρε. Αυτό συνέβη πρίν απο λίγο καιρό όταν ο νεαρός τραγουδιστής-που το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ στην τηλεόραση- αφού τελείωσε το εξτρά του πήγε στο γραφείο του επιχειρηματία να πληρωθεί. Τότε λοιπόν ξεκίνησαν μια κουβέντα για «γκομενάκια» στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο ο τύπος αφού περιέγραψε τις «μεγάλες επιτυχίες» που έχει στην Αθήνα, προχώρησε σε αποδείξεις. Φωτογραφίες και ντοκουμέντα απο τα γούστα του. Κάποια στιγμή λοιπόν ο τραγουδιστής είδε ανάμεσα σε γνωστά βιζιτάκια της πιάτσας, την σύντροφό του. Δεν μίλησε… αλλά ζήτησε να μάθει περισσότερα απο τον επιχειρηματία.   Αφού έμαθε ταρίφες ραντεβού αλλά και αυτή που την «σπρώχνει» πήρε τον δρόμο της επιστροφής.
    Με το που γύρισε στην Αθήνα έδιωξε την συντροφό του κλωτσηδόν απο το σπίτι του στα Νότια Προάστια.  Ήταν δε τόσο έντονος ο καυγάς που τους άκουσε όλη η γειτονιά…
    Κρίμα… τσάμπα χρόνος… αλλα κι εσύ ρε φίλε… δεν ήξερες πως το ‘χει κοινόχρηστο, δεν ρώταγες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου