Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Επιβραβεύονται οι συνεπείς δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων



Επιβραβεύονται οι συνεπείς δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
Το έστειλε η ΕΑΑΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    Στο πλαίσιο της υλοποίησης της νέας πολιτικής ρυθμίσεων δανείων στεγαστικού τομέα Τ.Π & Δανείων (υπ΄αρ. 3595/3/22.11.2016 και 3598/8/22.12.2016 αποφάσεις Δ.Σ.) σας ενημερώνουμε:
      Ξεκίνησε η καταβολή στους συνεπείς δανειολήπτες του Ταμείου του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού για το β΄ εξάμηνο του 2016, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που είχαν δηλώσει κατά τη διάρκεια της συναλλακτικής τους σχέσης με την Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Δανείων.
      Παρακαλούνται οι δανειολήπτες του Ταμείου, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ένταξης στον ορισμό του συνεπούς δανειολήπτη και δεν έχουν μέχρι σήμερα γνωστοποιήσει τον ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού τους, ατομικού ή κοινού, που τηρούν σε τραπεζικό ίδρυμα της χώρας, όπως προβούν άμεσα στην γνωστοποίηση αυτού.
      Μέσω του συνδέσμου «e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» της ιστοσελίδας του Ταμείου (www.tpd.gr).
     Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης (Calla Center) της Διεύθυνσης Δανείων Φυσικών Προσώπων του Τ.Π. & Δανείων, με αριθμό κλήσης 213-2116555 (ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή. 08:30 – 14:30) καθώς και στη σχετική ανακοίνωση της ενότητας «Ανακοινώνεις» της ιστοσελίδας του Ταμείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου