Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

9.Επίθεση στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων (!) από το ΠΑΣΟΚ ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται "ante portas"



9.Επίθεση στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων (!) από το ΠΑΣΟΚ ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται "ante portas"
Τα είδαμε επανειλημμένα τα ‘’χα’ί’ρια’’ του πιο διεφθαρμένου κόμματος στην Ελληνική Ιστορία, του ΠΑΣΟΚ.
Απορώ, πώς έχουν το θράσος ακόμα και μιλούν, ιδιαίτερα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μόνο ένα τους αξίζει. Το ‘’όξω πούστη απ' την παράγκα!’’ (Ατάκα που καθιέρωσε η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη για διαπόμπευση κι εξοβελισμό δημοσίων προσώπων, συνήθως πολιτικών, που διαπράττουν σοβαρό ατόπημα)
Τόσο εσείς , όσο και το κόμμα σας (ό,τι απέμεινε...) δεν αξίζετε ούτε όσο  ένα κουμπί της στολής ενός Στρατηγού. ΑΛΕΞ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
    Την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο κλιμακώνονται (δύο φορές αυτή την εβδομάδα το Αιγαίο έγινε θέατρο σκληρών εναέριων συγκρούσεων μεταξύ της ΠΑ και της τουρκικής Αεροπορίας) και απαιτείται εθνική ομοψυχία για να ξεπεραστεί η εθνική κρίση, το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να επιτεθεί στη στρατιωτική ηγεσία της χώρας, κάνοντας ίσως αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα τα τελευταία πέντε χρόνια. Να υπονομεύσει την εθνική ασφάλεια.
    Με μία πρωτοφανή στα χρονικά ανακοίνωση επιτίθεται κατά του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου με μία σειρά ανακοινώσεων στο tweet του κόμματος.
O λόγος: Το παρακάτω tweet του Αρχηγού:
    "Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα ειναι μια μαζική εκδήλωση του Λαού και των ΕΔ για να τιμήσουν την Εθνεγερσία"
    Να σημειώσουμε δύο αντικειμενικά γεγονότα:
             Πρώτον το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον επέλεξε για Αρχηγό ΓΕΕΘΑ το 2001 αποκεφαλίζοντας μάλιστα ολόκληρη την τότε στρατιωτική ηγεσία με τον Γ.Παπανδρέου και τον Π. Μπεγλίτη να μιλάνε για "επικείμενο πραξικόπημα".
              Δεύτερον έχει εκλεγεί ως επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ, μια θέση την οποία καταλαμβάνει τον ερχόμενο Νοέμβριο με προφανή για την χώρα οφέλη.
    Και όμως το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έτσι ή αλλιώς πνέει τα λοίσθια και το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται τελευταία φορά στην Βουλή, δεν διστάζει να εκδίδει ανακοινώσεις υπονόμευσης του ηθικού των Ενόπλων  Δυνάμεων με την οποία αποδίδει ευθύνη στον ηγέτη των Ενόπλων Δυνάμεων ευθύνη για τις ... παρελάσεις, αλλά και το ότι πειθαρχεί στην πολιτική ηγεσία ως οφείλει.
    Ιδού ο απαράδεκτο σχόλιο''Μήπως πρέπει ο κ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να περιοριστεί στο ρόλο του; Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία και να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι στην ίδια θέση από το 2011; Με ποια μορφή παρέλασης συμφωνεί του 2012, του 2013, του 2014 ή του 2015; Λίγη σοβαρότητα απαιτείται''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου