Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

4. Φορούσε κορσέ για 6 χρόνια, 23 ώρες την ημέρα - Δείτε πως έγινε η μέση της4. Φορούσε κορσέ για 6 χρόνια, 23 ώρες την ημέρα - Δείτε πως έγινε η μέση της
Είπαν στον τρελό να χ… και αυτός ξεκο…θηκε…..
Κάπου διάβασε για ‘’μέση – δαχτυλίδι’’ και το πήρε …κυριολεκτικά.
Μοιάζει και λιγάκι με ΚΑΡΤΟΥΝ πάντως.
    Η λεπτή μέση είναι ένα από τα προσδοκώμενα σωματικά χαρακτηριστικά για τις γυναίκες, με τις περισσότερες να προσπαθούν να επιτύχουν τον λεγόμενο σωματότυπο «κλεψύδρα».
    Μοντέλο από τη Βενεζουέλα, ωστόσο, πέρασε σε άλλο επίπεδο με ακραία αποτελέσματα. Η Aleira Avendano με σούπερ σέξι καμπύλες, από τα 19 της χρόνια φορούσε κορσέ 23 ώρες την ημέρα για να αποκτήσει το σώμα που ονειρευόταν.
    Ο κορσές είχε γίνει «δεύτερο δέρμα» της και παρά τις αντιρρήσεις των ιατρών, τονίζει πως «είναι εθισμένη σε αυτούς και τις ζώνες».
    Για την Aleira, πλέον, πως το αξεσουάρ μέσης έχει γίνει γι αυτήν αναγκαιότητα. «Δεν με πονάει καθόλου, είναι περισσότερο απόλαυση παρά πίεση. Δεν νιώθω τίποτα, δεν με ενοχλεί καθόλου», αναφέρει.
    Οι γιατροί ανά τον κόσμο επισημαίνουν πως τέτοιες ακραίες πρακτικές είναι επιβλαβείς για την υγεία των ζωτικών οργάνων και συνιστούν να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου