Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

3.ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ    H εικόνα ένας Έλληνας πολιτικός να χτυπάει άμεσα και δημόσια την ούτως καλουμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΤΠ) πραγμάτων, δεν είναι ό,τι πιό συνηθισμένο. Στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, με αφορμή τον ερχομό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε ακριβώς για αυτό: Την επιδιωκόμενη καταστροφή των Εθνών από το υπερεθνικό πλανητικό και ολοκληρωτικό μόρφωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μέσω της "υποστολής σημαιών και της λήθης της Ιστορίας'', όπως χαρακτηριστικά είπε.
    Το μόρφωμα της ΝΤΠ, που αν και δεν υπάρχει επίσημα όλοι αισθάνονται την επιρροή του στον πλανήτη, στην σύγχρονη Ιστορία ακούστηκε σαν έννοια δύο φορές. Την πρώτη από τον Α. Χίτλερ όταν ξεκίνησε ο Β' ΠΠ, και την δεύτερη φορά από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τον Πρεσβύτερο, μετά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου.
    Κατά πολλούς η επονομαζόμενη ΝΤΠ ξεκίνησε την ύπαρξή της με τις από αυτούς κατευθυνόμενες επαναστάσεις των Αμερικανών Αποίκων κατά του βρετανικού Στέμματος και των Γάλλων κατά της βασιλείας στην Γαλλία. Ονομάζεται Νέα Τάξη διότι η Παλαιά ήταν αυτή των βασιλικών καθεστώτων. Λέγεται ότι επινοήθηκε από τους περιβόητους Ιλλουμινάτι της Βαυβαρίας το 18ο αιώνα.
    Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στα Καλάβρυτα τόνισε μεταξύ άλλων: 
«Αποτελεί τιμή για μένα και το έθνος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα. Το έθνος οφείλει στα Καλάβρυτα, διότι από εδώ ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας το 1821». 
    Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι
«...οι οπλαρχηγοί κτυπήθηκαν με ένα ολόκληρο κατεστημένο και ξεκίνησαν την επανάσταση με την δύναμη του λαού και της ελληνικής ψυχής», ενώ απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο των Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, υπογράμμισε: 
    «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη – κράτη και να ξεχάσουν οι λαοί τα εγκλήματα που έγιναν στο παρελθόν».
    Όπως πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, «εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε λαός εκδικητικός, αλλά ένας λαός που δεν ανέχεται να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή γης από την εδαφική του ακεραιότητα και την εθνική του ανεξαρτησία. Και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν καλά αυτοί που έρχονται με άλλα μέσα, χωρίς όπλα, να κατακτήσουν αυτόν εδώ τον τόπο. Σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν πιάνει κατακτητής και ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
    Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Το έθνος τιμά τα Καλάβρυτα και για την αρχή του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, αλλά και για την θυσία στο ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς κατακτητές. Θέλω να δεσμευτώ ότι η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κάνουν τα πάντα όχι μόνο για την ηθική δικαίωση των Καλαβρυτινών, αλλά και για αποζημίωση με δικαστική απόφαση που θα επιδιώξουμε, ανασύροντας τον φάκελο με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από αρχεία της Βέρμαχτ που μας παρέδωσαν οι ΗΠΑ. Θέλω να δεσμευτώ ότι η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα κάνουν τα πάντα όχι μόνο για την ηθική δικαίωση των Καλαβρυτινών, αλλά και για αποζημίωση με δικαστική απόφαση που θα επιδιώξουμε, ανασύροντας τον φάκελο με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου