Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

3.Ζητείται κριτής οίκων ανοχής



3.Ζητείται κριτής οίκων ανοχής
mirror.co.uk
    Διεθνής εταιρεία μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα ζητά να προσλάβει άτομα, γυναίκες και άνδρες, για να βαθμολογούν... τους οίκους ανοχής της! Ο λόγος για την γερμανική ιστοσελίδα Kaufmich.com, μια social media πλατφόρμα για άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, εταιρείες και πελάτες.
    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για διεθνής εταιρεία με οίκους ανοχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία, και πάνω από 120 εργαζομένους.
    Η αγγελία αναφέρει πως ζητούνται άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου, κατά προτίμηση σχετικό με τον επιχειρηματικό τομέα, εμπειρία σε οίκους ανοχής και πιστοποιητικό ότι είναι υγιείς. Παράλληλα, θα προτιμηθούν όσοι είναι πολύγλωσσοι, και κυρίως οι ομιλούντες τη Γαλλικήν.

    Αυτό που θα κάνουν όσα άτομα προσληφθούν είναι να ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα και τις ασφαλείς πρακτικές των οίκων ανοχής της εταιρείας, ώστε να κρίνουν ότι όντως όσα προσφέρουν είναι "value for money".
    "Η θέση απαιτεί την επίσκεψη οίκων ανοχής. Θέλουμε άτομα που να χαίρονται να περνάνε καλά με άλλα άτομα και αν μην φοβούνται να επικοινωνήσουν", αναφέρει η αγγελία.
    Η Γερμανία έχει νομιμοποιήσει τη πορνεία πριν από περίπου δέκα χρόνια.
    Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Julius Dreyer δήλωσε πως, αυτός και οι δύο αδερφοί του έχουν όραμα η εργασία στη βιομηχανία του σεξ να γίνει αποδεκτή στη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου