Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

1.Θανατηφόρο τροχαίο των διεθνών: Νεκρός ο οδηγός - Με ράμματα γλίτωσαν οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης1.Θανατηφόρο τροχαίο των διεθνών: Νεκρός ο οδηγός - Με ράμματα γλίτωσαν οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης
    Νεκρός είναι ο ένας οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί που μετέφερε τους Ταχτσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, τα ξημερώματα στην Ουγγαρία. Οι τρεις Έλληνες διεθνείς παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην ουγγρική πρωτεύουσα.
    Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από τη Βουδαπέστη αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες παίκτες, είναι νεκρός. Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα όταν διερχόμενο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίες και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό στο οποίο βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης δεν αναχώρησαν με την πτήση τσάρτερ της ομάδας για την Ελλάδα αλλά κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης προκειμένου να πάρουν άλλη πτήση προς την Ιταλία προκειμένου να ενσωματωθούν στους συλλόγους τους.
    Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, κανένας από τους τρεις παίκτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά και όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης, γνωστοποίησε ότι απλά χρειάστηκε να γίνουν κάποια ράμματα στον Φετφατζίδη ενώ ελαφρά από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο Ταχτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου