Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

5.ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.



5.ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
Σαρήπαπας Ανάργυρος Υποστράτηγος ε.α.
              Πληροφορηθήκαμε ότι τμήματα των παρελαυνόντων τμημάτων των Ειδικών Δυνάμεων και ιδιαίτερα αυτά των Ο.Υ.Κ. αναφώνησαν κάποια συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και την επιθυμία τους να μπούνε στην «Πόλη».
            Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας το όνομα δεν θέλω ούτε να γνωρίζω, αλλά όπως πληροφορήθηκα και των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Θεοδωράκη, οι οποίοι ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.
            Το ερώτημα μου είναι γιατί? Γιατί πρέπει να τιμωρηθούν οι καταδρομείς για συνθήματα σε μία χώρα που δεν τιμωρούνται ή αθωώνονται κατηγορούμενοι για πολύ σοβαρότερα αδικήματα, που έχουν σχέση με την οικονομική καταστροφή του τόπου.
            ΄Ολοι αυτοί οι κύριοι πρώην Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Δημοσιογράφοι του κατεστημένου και θολοκουλτουριάρηδες βουλευτές, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας εκπαιδεύονται για πόλεμο, ο οποίος μακάρι ποτέ να μην συμβεί αλλά αν συμβεί θα συμβεί με κάποιους από τους γείτονές μας κατά πάσα πιθανότητα. Εμείς λοιπόν στις ΕΔ για να εξυψώσουμε το ηθικό των οπλιτών και το δικό μας τραγουδούσαμε την Β. Ηπειρο, την Μακεδονία και πολλά άλλα, που σημαίνουν ότι αφ’ ενός μεν δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας, αφ ετέρου δε ότι αν δοκιμάσεις κάτι αντίπαλε, πρόσεξε γιατί εσύ θα χάσεις, τι νομίζατε δηλαδή ότι θα τραγουδάνε οι ΕΔ που προετοιμάζονται για να σκοτώσουν όχι από μίσος αλλά για να επιβιώσουν και ιδιαίτερα οι Ειδικές Δυνάμεις που πολλές φορές θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν και αθόρυβα όπλα, που θα νιώσουν την ανάσα και τον ρόγχο του θανάτου του όποιου αντιπάλου, «το περνά περνά η μέλισσα», ή το «μια ωραία πεταλούδα».
            Σας παρακαλούμε λοιπόν κύριοι βουλευτές, πρώην υπουργοί, δημοσιογράφοι, πρωθυπουργοί κλπ άσχετοι με τις ΕΔ αφήστε τες να επιτελέσουν το έργο τους, μην μπερδεύεστε στα πόδια τους, γιατί όταν τις χρειασθεί η Πατρίδα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμες και ικανές να διαφυλάξουν την Εθνική μας Ακεραιότητα και με αυτά που κάνετε χάριν των μικροκομματικών σας συμφερόντων τις φθείρετε. Αυτές άλλωστε προ πολλού δεν μπερδεύονται στα δικά σας πόδια, μολονότι αποδεδειγμένα δεν κάνετε την δουλειά σας σωστά, εκτός αν ακόμη δεν έχετε αποβάλλει τα σύνδρομα που σας κυνηγούν πάνω από 40 χρόνια τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου