Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

6.Φαντάροι σε Μπέο: 'Μάθαμε ότι υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ'6.Φαντάροι σε Μπέο: 'Μάθαμε ότι υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ'
    Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που σημαδεύτηκε από αποχωρήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης. Όλα άρχισαν την ώρα που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜ, όταν στην αίθούσα  μπήκαν στην αίθουσα δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες και δήλωσαν ότι είναι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα», έμαθαν ότι υπάρχει μια δημοτική «που κάνει καλό σεξ» και αφού έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον δήμαρχο, αποχώρησαν.
    Άμεση ήταν η αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλέκου Δούρα, που ζήτησε από τον δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές για προβοκάτσια της Δημοτικής Αρχής.
    Ο δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τόνισε ότι καταδικάζουν όλοι, τόσο την ενέργεια, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ζήτησε εκτός από την Αστυνομία να κληθεί και η Στρατονομία.
    Λίγο αργότερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέφτασε αστυνομικός, στον οποίο ο δήμαρχος εξήγησε τι είχε συμβεί ενώ η θιγόμενη δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του έδωσε κατάθεση. Ο δήμαρχος, απευθυνόμενους προς τους συμβούλους της πλειοψηφίας ζήτησε να καταδικαστεί το περιστατικό, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός που δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
    Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά τη σκληρή αντιπαράθεση του Δημάρχου με δημοτική σύμβουλο, την οποία είχε αποκαλέσει "χοντρή" και για την οποία είχε αφήσει υπονοούμενα πως "κάνει πολύ καλό σεξ".
Ταυτοποιήθηκαν οι 'φαντάροι' του Μπέου
    Μέλη συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί που προσέβαλαν το δημοτικό συμβούλιο Βόλου εμφανιζόμενοι ως «φαντάροι» στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας,  και, όπως έγινε γνωστό, προχωρά η διαδικασία για την παραπομπή τους στον εισαγγελέα.
    Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει από χθες τα δυο πρόσωπα, αλλά λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.
    Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις εξέφρασε σήμερα, στο περιθώριο της παρέλασης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Μ. Πατσιαντάς και τόνισε ότι η ταυτότητα των δύο ατόμων δικαιώνει απόλυτα τη θέση της παράταξης ότι πρόκειται για υποκινούμενο επεισόδιο. «Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για μέλη συνδέσμου φιλάθλων, αλλά όλα αυτά θα αποκαλυφθούν σύντομα».
    Ο κ. Πατσιαντάς ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε και από τη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, οι δύο «φαντάροι» έχουν ταυτοποιηθεί και πλέον αναμένεται η παραπομπή τους στην ποινική διαδικασία.
    «Αυτό που με ενόχλησε και με ανησύχησε περισσότερο, όχι μόνο ως δημοτικό σύμβουλο αλλά και ως πολίτη, είναι η ελαφρότητα με την οποία ο κ. Μπέος δήλωσε χθες σε ΜΜΕ ότι δεν έχουν κάνει και κανένα αδίκημα τα παιδιά. Δηλαδή η διατάραξη λειτουργίας του Δ.Σ. δεν είναι αδίκημα, ούτε τα καραγκιοζιλίκια; Αυτό με ανησυχεί πολύ», τόνισε ο κ. Πατσιαντάς.
    Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βόλου, συνέχισε να αντιμετωπίζει το θέμα ειρωνικά αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πράγματι είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Έρχεται το FBI και η CIA από την Αμερική για να συνεργαστούν με την ελληνική αστυνομία. Μείζον θέμα το κάνατε. Χρέωσαν την πόλη με 42 εκ. ευρώ. Με αυτά ασχοληθείτε, όχι με την Κοκκινάκη να μην τρελαθούμε. Γιατί θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έλθουν και οι ναύτες. Σας το λέω».
Γειά σου ρε Μπέο, μάγκα και καραμπουζουκλή ! Αφού σε άφησαν να κυκλοφορείς ελεύθερος, καλά τους κάνεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου