Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

9.Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στην Ζωή: Μην ακούς τον Τσίπρα, θέλουμε βουλευτικά αυτοκίνητα9.Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στην Ζωή: Μην ακούς τον Τσίπρα, θέλουμε βουλευτικά αυτοκίνητα
ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ, συντρόφια, έτσι?
ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ…..
Δεν έχετε 4-5 χιλιάδες να πάρετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι?
Εκτός και εάν κολλήσατε ‘’νομενκλατουρισμό’’… και αρχίσατε να ονειρεύεστε Μερσεντές και BMW
    Φαίνεται ότι τα κοινοβουλευτικά προνόμια, όπως τα αυτοκίνητα και η φύλαξη από αστυνομικούς, τα οποία ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι καταργεί ή περιορίζει, απασχολούν ιδιαίτερα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, που συγκάλεσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρκετοί βουλευτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τις προθέσεις του κ. Τσίπρα να καταργήσει τα βουλευτικά αυτοκίνητα και να περιορίσει την αστυνομική συνοδεία.
    «Το βουλευτικό αυτοκίνητο είναι εργαλείο δουλειάς. Δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να πάρουμε ιδιωτικό ΙΧ. Μην ακούσεις τον Πρωθυπουργό» ήταν μερικές από τις τοποθετήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
    Επιχειρηματολόγησαν δε πως θα αναγκαστούν να μετακινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε διαφορετική περίπτωση. ΓΙΑΤΙ, ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ?????????
    Κάποιοι, ζήτησαν να μην υπάρξει οριζόντια κατάργηση των βουλευτικών αυτοκινήτων και να μπουν οικονομικά κριτήρια.
    Επιπλέον, αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση να αποσύρει τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που δικαιούνταν, κατόπιν της σχετικής εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
    Και εκεί ζήτησαν την συνδρομή της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί το κονδύλι για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, όμως φέρεται να υποσχέθηκε ότι θα τα διατηρήσουν καθώς η κλήρωση θα γίνει κανονικά.
    Η πρόεδρος της Βουλής έκανε... φροντιστήρια στους περίπου 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προσήλθαν (που δεν υπουργοποιήθηκαν) για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός ότι πρώην Πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Βουλής καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στο κτίριο της Βουλής. Οπως αποκάλυψε μόνο τα γραφεία των πρώην πρωθυπουργών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, είναι συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. (!) εξαγγέλλοντας ότι θα προχωρήσει σε αναμόρφωση των χώρων του κτιρίου.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή όσοι είμαστε παρατηρητικοί βλέπομε τον πόλεμο που κάνουν, για σπουδαία βέβαια λόγο, τα Μέσα Μαζικού Εμπαιγμού (ΜΜΕ) κατά της κυβέρνησης, ίσως να ήταν χρήσιμο να μάθουμε κι εμείς οι ψηφοφόροι τους, πόσοι και ποιοι είναι αυτοί οι "αριστεροί" που διαμαρτύρονται για τέτοια ποταπά θέματα. Στα πλαίσια της διαφάνειας και προς γνώση μας για το τι ψηφίζουμε. Η κοινή λογική όμως, λέει ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά. Θα επιμείνω ότι είναι ευθύνη της Προέδρου της Βουλής να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους ή να διαψεύσει αυτήν την απαράδεκτη "είδηση" (εντός ή εκτός εισαγωγικών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή