Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

7.Ο γαμπρός έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε έναν καλεσμένο7.Ο γαμπρός έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε έναν καλεσμένο
    Είχε κάνει τόση προετοιμασία και μάλλον δεν θέλησε να πάει χαμένη. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το γεγονός ότι μια νύφη από την Ινδία παντρεύτηκε τελικά έναν καλεσμένο στο γάμος της και όχι τον άνδρα της, καθώς ο τελευταίος έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια της τελετής.
    Ολα συνέβησαν όταν η τελετή βρισκόταν στο σημείο που το ζευγάρι ανταλλάσσει όρκους. Εκείνη τη στιγμή ο γαμπρός, Κισόρ, κατέρρευσε και λίγα λεπτά αργότερα μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
    Η 23χρονη νύφη, Ιντίρα, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε ή έστω... στενοχωρήθηκε για το γεγονός ότι ο άνδρας που παντρευόταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά έγινε και έξαλλη γιατί δεν είχε ενημερωθεί για το γεγονός ότι έχει επιληψία.
    Και δεν σταμάτησε εκεί. Απαίτησε ο γάμος να συνεχιστεί με γαμπρό κάποιον συγγενή του... πρώην γαμπρού που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο.
    Γρήγορα, μια ομάδα κατευθύνθηκε σε έναν κύριο με τζιν και δερμάτινο μπουφάν ο οποίος μετά τον αρχικό του αιφνιδιασμό δέχθηκε να παντρευτεί την 23χρονη επί τόπου.
    Ο ατυχής... πρώην γαμπρός αφού συνήλθε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους Times  της Ινδίας επέστρεψε στο χώρο του γάμου για να διαπιστώσει απλά ότι μέσα σε ελάχιστη ώρα η γυναίκα που θα γινόταν σύντροφος ζωής για εκείνον τον είχε αντικαταστήσει.
    Ο Κισόρ παρακάλεσε την Ιντιρα να το ξανασκεφτεί, λέγοντάς της ότι είχε ταπεινωθεί τόσο που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικογένειά του και τους φίλους του με την νύφη φυσικά να αρνείται και να επικρατεί χάος: Οι δύο οικογένειες πιάστηκαν στα χέρια ενώ εκτοξεύτηκαν μαχαιροπίρουνα και πιάτα.
    Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Ραμπούρ στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου