Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

1.Πρόκληση των Τούρκων με "Νότια Κύπρο" και "Μακεδονία"1.Πρόκληση των Τούρκων με "Νότια Κύπρο" και "Μακεδονία"
Μας δουλεύει ο ΣΕΓΑΣ ?
Οι υπεύθυνοι συνοδοί της ομάδος δεν έβλεπαν στον ηλεκτρονικό πίνακα του σταδίου ?
Γιατί δεν απέσυραν την ομάδα ?
Μήπως υπήρχε και ομάδα ‘’Βόρειας Κύπρου’’?
Τι δουλειά, τέλος πάντων έχει η Κύπρος στους Βαλκανικούς ? Είναι Βαλκανική χώρα ?
Ποιος θα απαντήσει ? ΚΑΝΕΙΣ φυσικά….
newsit.gr
    Το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και η ελληνική αποστολή αντιλήφθηκε ότι οι Τούρκοι στα επίσημα αποτελέσματα ανέφεραν τη FYROM ως Μακεδονία και την Κύπρο ως Νότια Κύπρο.
    Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε για το συμβάν και εξέδωσε ανακοίνωση κατά της τουρκικής πρόκλησης.
Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
    Ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή την παράβαση από τους Τούρκους των κανόνων του διεθνούς δικαίου για την ονομασία της FYROM, μα πολύ περισσότερο της Κύπρου, με το τέλος του Βαλκανικού Πρωταθλήματος το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, ανακοινώνει τα εξής:
    «Τα μέλη της ελληνικής αποστολής διαπίστωσαν με το τέλος των αγώνων και όταν παρέλαβαν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, πως η FYROM αναγραφόταν σε αυτά ως Μακεδονία και η Κύπρος ως Νότια Κύπρος. Αμέσως ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Παναγιώτης Δημάκος διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον πρόεδρο της Βαλκανικής Ενωσης, Ντόμπρι Καραμαρίνοφ και ζήτησε την άμεση αποκατάσταση του ζητήματος. Ο Βούλγαρος πρόεδρος δεσμεύτηκε να λύσει το θέμα και να προχωρήσει στην έκδοση νέων- σωστών αποτελεσμάτων. Ο ΣΕΓΑΣ το πρωί της Τρίτης θα αποστείλει εγγράφο στην ABAF, με κοινοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στο οποίο θα ζητάει εξηγήσεις για το περιστατικό και θα απαιτεί την επιβολή κυρώσεων στην τουρκική ομοσπονδία. Η μελλοντική στάση της χώρας μας σε σχέση με την τουρκική ομοσπονδία θα συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου