Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

2.H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ …Παράδειγμα προς μίμηση!2.H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ …Παράδειγμα προς μίμηση!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
http://veteranos.gr/
    H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της Ομάδος  ΔΙ.ΑΣ  να γίνει Παράδειγμα προς μίμηση…Απίστευτο γεγονός !
Τετάρτη 18/2/15 Νεάπολη Θεσσαλονίκης 14:00.
    Ο 85χρονος… Παπαδόπουλος Αριστείδης προχωρά προς τη είσοδο της πολυκατοικίας του ξαφνικά τον πλησιάζει νεαρός και του ζητάει το πορτοφόλι του. Προσπαθεί με την βία να του το αποσπάσει.
    Ο ηλικιωμένος αντιστέκεται και αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Στις φωνές του ανταποκρίνεται ένας νεαρός Αλβανός δόκιμος αστυνομικός στην χώρα του ο οποίος ακινητοποιεί τον δράστη με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ που έχει φθάσει στο σημείο. Συλλαμβάνεται ο δράστης.
    Η συνέχεια είναι η έννοια του ανθρώπινου προσώπου του Έλληνα αστυνομικού.
    Ο ένας εκ των μελών των ΔΙΑΣ νεαρός αστυνομικός τελειώνοντας την βάρδια του πάει στην οικία του ηλικιωμένου με δική του πρωτοβουλία και μεταφέρει τον ηλικιωμένο άγνωστο προς αυτόν στο εφημερεύων νοσοκομείο Γεννηματά με ασθενοφόρο για να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί άν έχει χτυπήσει κατά το περιστατικό.
    Τελειώνοντας τον μετέφερε με ταξί στην οικία του μη αφήνοντας τον να πληρώσει ούτε το κόμιστρο. Τον καληνύχτισε δίνοντας του ον αριθμό του κινητού του και λέγοντας του ότι ότι χρειαστεί μην διστάσει να του τηλεφωνήσει και ότι θα περάσει να τον δεί και ο ίδιος.
    Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ λέγεται Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να πω ότι είναι τιμή για την ΕΛ.ΑΣ να έχει τέτοια στελέχη.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου