Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

1.Εξοστρακίστηκε σαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο1.Εξοστρακίστηκε σαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο
Γειά σου ρε Αριστείδη….
    Σε νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών στη φυλακή, προχώρησε ο καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
    Ο κ. Παπαγεωργόπουλος στην επιστολή του την οποία τιτλοφορεί «δύο χρόνια στην εξορία», χαρακτηρίζει τον εαυτό του «εξοστρακισμένο», όπως είχαν στην αρχαιότητα εξοστρακιστεί ο Αριστείδης ο Δίκαιος και ο Θουκυδίδης.
    Παράλληλα, επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του πως καταδικάστηκε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος του και επαναχαρακτηρίζει τον εαυτό του εξιλαστήριο θύμα και αποδιοπομπαίο τράγο.
    Παρατίθεται η δήλωση Παπαγεωργόπουλου:
Δύο χρόνια στην Εξορία
    Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2015 συμπλήρωσα δύο χρόνια εξορίας στα Διαβατά. Εξοστρακισμένος!
    Όπως στην Αρχαιότητα είχαν εξοστρακίσει – για λόγους που όλοι γνωρίζουμε - ακόμη και τον Αριστείδη τον Δίκαιο, τον Θεμιστοκλή, τον Κίμωνα, τον Θουκυδίδη και τόσους άλλους, χωρίς βεβαίως να έχω εγώ καμία σχέση με τις τεράστιες αυτές προσωπικότητες. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται έστω και σε διαφορετικό επίπεδο.
    27 Φεβρουαρίου 2015. Καθώς ξημέρωνε, σαν αστραπή μέσα σε ένα δευτερόλεπτο πέρασε από μπροστά μου όλη μου η ζωή.
    Ένας συνεχής αγώνας για το καλό και την πρόοδο, μία συνεχής κατάθεση έργου που είναι ορατό από όλους, μία συνεχής προσφορά στην Πατρίδα, στην γενέτειρά μου την Θεσσαλονίκη, στην Νεολαία και στον συνάνθρωπο με απόλυτη ανιδιοτέλεια.
    Και ξαφνικά στην εξορία!
    Χωρίς ΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο όπως επιτάσσει ο Νόμος. Όποιος έχει έστω και ένα, ας το εμφανίσει δημοσίως!
    Χωρίς ΜΙΑ κατάθεση στο Δικαστήριο που να περιλαμβάνει κάτι το συγκεκριμένο εναντίον μου. Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα από τα ίδια τα πρακτικά της δίκης!
    Με πεντακάθαρα οικονομικά!
    Χωρίς να έχω αποκτήσει ΕΝΑ νέο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο τα τελευταία 25 χρόνια!
    Με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΣΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ που υπογράφουν δύο Καθηγητές Πανεπιστημίου των Οικονομικών και η οποία βεβαιώνει ότι τα οικονομικά μου είναι κρυστάλλινα. Και τα δικά μου και τα ελάχιστα της Πολιτικής μου Οργάνωσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»!
    Και ξαφνικά στην εξορία!
    Εξιλαστήριο θύμα. Αποδιοπομπαίος τράγος.
    Θύμα σκευωρίας με στόχο τον πολιτικό μου θάνατο.
    Δύο χρόνια στην εξορία!
    Προ μηνός κατέθεσα ΑΝΑΙΡΕΣΗ στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και ακράδαντα πιστεύω ότι θα δικαιωθώ.
    Δεν μπορεί το ΑΔΙΚΟ να επικρατήσει στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
    Συγχρόνως καλώ τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει να ενημερωθεί σε βάθος για την υπόθεση των υπεξαιρέσεων στον Δήμο Θεσσαλονίκης που είχαν ξεκινήσει 6 ολόκληρα χρόνια πριν ορκισθώ Δήμαρχος, να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησα ΑΜΕΣΑ μόλις έλαβα γνώση των υπεξαιρέσεων αυτών, να διαβάσει ο ίδιος το σκεπτικό της εναντίον μου απόφασης, να διαβάσει το σκεπτικό των 2 Εφετών που υπογράφουν ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΘΩΟΣ, να μελετήσει τις ΕΠΤΑ (7) αλλαγές του εναντίον μου κατηγορητηρίου για να αντιληφθεί πως βρίσκεται τόσο ΑΔΙΚΑ στην φυλακή ο επί δωδεκαετία (1999-2010) εκλεγμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου