Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Σπιτονοικοκυρά προσέλαβε μπράβο για τα ανείσπρακτα ενοίκια- Με την απειλή πιστολιού προσπάθησε να διώξει τους ενοικιαστές.Σπιτονοικοκυρά προσέλαβε μπράβο για τα ανείσπρακτα ενοίκια- Με την απειλή πιστολιού προσπάθησε να διώξει τους ενοικιαστές.
Καλά να πάθει, αφού το νοίκιασε σε Πακιστανούς. Τι ήθελε, να πάρει και λεφτά ;;;;;
    Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί στη Νίκαια ανάμεσα σε ιδιοκτήτρια διαμερίσματος και σε ζευγάρι αλλοδαπών. Όπως μεταδίδει ο ant1news.gr, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ζευγαριού με καταγωγή από το Πακιστάν, η ιδιοκτήτρια, προκειμένου να λάβει τα καθυστερημένα ενοίκια, προσέλαβε μπράβο, ο οποίος με την απειλή όπλου προσπάθησε να τους βγάλει από το σπίτι.
    Σύμφωνα με ant1news.gr, ο τρομοκρατημένος άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι και τηλεφώνησε στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ωστόσο, ο μπράβος πρόλαβε να ταμπουρωθεί στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και η ίδια αρνήθηκε να ανοίξει. Μετά από επιμονή των αστυνομικών, ο "πιστολέρο" μπράβος, ο οποίος είναι γνωστός στους κύκλους τους, παραδόθηκε στις Αρχές και προσήχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου