Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Super 3: «Αλληλεγγύη στον Ηρακλή και στον αγώνα του»



Super 3: «Αλληλεγγύη στον Ηρακλή και στον αγώνα του»
    Ο σύνδεσμος του Αρη, Super-3, με ανακοίνωσή του εξαπολύει επίθεση κατά πάντων και στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης προς τον κόσμο του Ηρακλή
    Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Super-3:
«Στον αθλητισμό υπάρχουν κάποιες βασικές ηθικές αρχές, κάποιες αρχές και καλά που είναι βασισμένες σε κάποιους κανόνες «υπεράνω» συμφερόντων. Ναι ξεχάσαμε όλα αυτά αναφέρονται στον αγνό αθλητισμό και στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. Μιλάμε όπως για ΠΑΕ, για αθλητικά και οικονομικά συμφέροντα.
    Στην πολιτική επίσης υπάρχουν κάποιες βασικές ηθικες αρχές του κάθε χώρου και ειδικά του αριστερού. Το βάφτισαν ηθικό πλεονέκτημα τελευταία. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παντρέψει για δικό τους συμφέρον και ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς και καλά τα ηθικά-πολιτικά πλεονεκτήματα με «ηθικά-αθλητικά πλεονεκτήματα» ξένα. Η και αντίστροφα. Κύριοι της κυβέρνησης του συριζα έχετε συμμαχήσει με το κεφάλαιο στο όνομα του επενδυτή της Μακεδονίας. Κάποτε λέγατε ότι οποιαδήποτε επένδυση με μισθούς πείνας δεν είναι επένδυση. Στηρίζετε και καλά τον σωτήρα της Μακεδονίας.
    Και αυτός σας το ανταποδίδει με δικές του δηλώσεις. Την μια κάνοντας τον λαγό και την άλλη ότι η αντιπολίτευση δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση. Κάποια στιγμή αυτός ο κύριος επενδυτής μέσα στην Βουλή είχε αντιτεθει ακόμα και στο δικαίωμα της απεργίας των εργατών όταν σας μιλούσε για επενδύσεις. Αυτός ο κύριος όμως είναι και ιδιοκτήτης εταιρίας που και καλά έχει το DNA του φτωχου και κατατρεγμένου.
    Μιας εταιρίας που στηριχτηκε όλα τα προηγούμενα χρονια σύμφωνα με δηλώσεις πολιτικών από ανθρώπους όπως ο Τσοχατζόπουλος.
    Τους συντηρούσατε τόσα χρονια και αυτοί που όλοι ξέρουμε ότι τους συντηρούσαν κατέληξαν φυλακή. Για καταχρήσεις δημοσίου χρήματος , μίζες κλπ. Αυτός λοιπόν ο οικονομικός επενδυτής της Μακεδονίας που του δώσατε εσείς αυτό το χρίσμα προσπαθεί να γίνει ο κυρίαρχος στη Μακεδονία.
    Με τις δικές σας ευλογίες χρησιμοποιώντας όμως ακριβώς αυτό το χρίσμα. Προσπαθεί να γίνει και ο μοναδικός αθλητικός ηγέτης της Μακεδονίας και ο σωστός επιχειρηματίας με τους κανόνες της οικονομίας της αγοράς.
    Οι οποίοι κανόνες λένε ότι πρέπει να καταστραφει ο οικονομικά ασθενέστερος. Προσπαθεί να διαλύσει τον οικονομικά ασθενέστερο αν δεν καταφέρει να τον εξαγοράσει. Βοηθήσατε κύριοι της κυβέρνησης προς αυτήν εδώ την κατεύθυνση έτσι ώστε να έχουμε έναν τσάρο στην Μακεδονία.
    Κάνετε όμως κύριοι ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ. Πρώτον απέναντι στις αρχές σας τις πολιτικές και το κυριότερο ότι στην Μακεδονία υπάρχει ο ΑΡΗΣ ένα τεράστιο κοινωνικό μέγεθος με έναν περήφανο ΛΑΟ. Τα οποία λάθη έκανε ο σύλλογος εσωτερικά δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εξαφανίσει τον σύλλογο μας με την οποιαδήποτε μεθόδευση.
    Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε και να αντισταθούμε στον οποιοδήποτε τσάρο της επαρχίας , της Μακεδονίας που μας τον διορίζουν. Το σχέδιο σας δεν θα πετύχει με οποιοδήποτε κόστος. Την ιδέα μας και την αθλητική μας λατρεία δεν θα την αγγίξετε. ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ενωμένος και συσπειρωμένος, είμαστε πολλοί και δυνατοί.
    Μην σας πλημμυρίζουν με διχόνοια και εσωστρέφεια ηλεκτρονικά-έντυπα μέσα και ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης τα οποία έχουν εξαγοραστεί υπό την μορφή χορηγιών και μελλοντικών θέσεων εργασίας στην οποία δουλειά είναι να ανοίξει ο τσάρος. Αλληλεγγύη και στα υπόλοιπα σωματεία και στις υπόλοιπες ιδέες. Οπαδική κόντρα στην κερκίδα και στον δρόμο αλλά αλληλεγγύη στον Ηρακλή και στον αγώνα του.
    Υ.Γ1 Η πολιτική γραμματεία του συριζα στην Θεσσαλονίκη ειναι σύμφωνη με τις πρακτικές αυτές ; Εξαγοραστηκατε και εσείς ;;
    Υ.Γ2 Για την αγάπη μας και την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ τον θεό του πολέμου είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί μια Κυριακή στην κάλπη να κάνουμε λάθος, ελπίζουμε να μην χρειαστεί.
    Υ.Γ3 Στην Γιουγκοσλαβία η επανάσταση και η διάσπαση ξεκίνησε από ένα αθλητικό γεγονός.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου