Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Στην Πόλη ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πανηγύριζε έξαλλα σε τρίποντο του Σπανούλη



Στην Πόλη ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πανηγύριζε έξαλλα σε τρίποντο του Σπανούλη
Δείτε μερικές αποφάσεις που πήρε υπέρ Ολυμπιακού και Μαρινάκη...
Και ύστερα μου λές Μαριώ μου, γιατί δεν σου γράφω….
Θυμηθείτε ένα σημαντικό λόγο για τον οποίο ο Μυτιληναίος αποχώρησε από το ποδόσφαιρο…. Είναι βαθειές οι ρίζες !
    Tην παραίτηση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη για λόγους ηθικής τάξης ζητάει όλος ο υγιής αθλητικός κόσμος από το Σάββατο το απόγευμα.
    Και αυτό γιατί τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από τη στιγμή που ο κ. Μπαξεβάνης -
όπως προκύπτει από το πλάνο που έφερε στη δημοσιότητα το SDNA- εθεάθη στην εξέδρα να πανηγυρίζει το καθοριστικό τρίποντο του Σπανούλη!
    Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και μάλιστα δεν δείχνει καμία διάθεση να το κρύψει, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο, όπου πανηγυρίζει έξαλλα το καθοριστικό τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη. Για κακή τύχη του κ. Μπαξεβάνη η διεθνής παραγωγή που είχε αναλάβει τη μετάδοση του Final 4 και δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος αυτός αποδίδει Δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον απαθανάτισε τη στιγμή που πανηγύριζε έξαλλα, βάζοντας τεράστιο θέμα στα ήδη... σαθρά θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Του έκανε συστάσεις
    Ο κ. Μπαξεβάνης -
ο οποίος βρίσκεται στο εισαγγελικό σώμα για πάνω από 10 χρόνια- το είχε ξανακάνει τον Ιούνιο του 2016, όπου και πάλι πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Τότε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος τον κάλεσε αμέσως για συστάσεις και του ζήτησε επιτακτικά να μην επαναλάβει παρόμοιες συμπεριφορές.
    Ο κ. Μπαξεβάνης ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη (
σε πρώτο βαθμό) των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα, για τους οποίους πρότεινε απαλλαγή, με το δικαστήριο τελικά να τους αθωώνει λόγω αμφιβολιών. Υπάρχουν ακόμη αρκετές περιπτώσεις που άλλα έχει εισηγηθεί ο κ. Μπαξεβάνης και άλλα οι τακτικοί δικαστές (περίπτωση Σεμπά, Μελισσανίδη, ΑΕΚ) και γι' αυτό ο φίλαθλος κόσμος διατηρεί μια καχυποψία. Θέση στο θέμα πήρε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. «Ο εισαγγελέας Μπαξεβάνης που άφησε τον Κουρτάκη ελεύθερο αφού πήρε τηλεφωνική εντολή» ήταν το σχόλιο του Πάνου Καμμένου στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου