Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

«Λίφτινγκ» στους λογαριασμούς της έχει κάνει η ΕΥΑΘ



«Λίφτινγκ» στους λογαριασμούς της έχει κάνει η ΕΥΑΘ
http://www.seleo.gr/
    «Λίφτινγκ» στους λογαριασμούς της έχει κάνει η ΕΥΑΘ, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης κι ενημέρωσης των καταναλωτών της.
    Τα νέα έντυπα λογαριασμών, που ήδη εμφακελώνονται στους επίσης ανανεωμένους φακέλους της εταιρείας, φέρουν στην μπροστινή όψη για πρώτη φορά «εικόνα» του ιστορικού των τριών προηγούμενων καταναλώσεων του χρήστη, έτσι ώστε να βλέπει αν ξεπερνάει τον μέσο όρο του και να λαμβάνει μέριμνα για την εξοικονόμηση του πολύτιμου φυσικού πόρου. Επίσης, με διακριτά πράσινα στοιχεία περιγράφονται συνοπτικά οι υποχρεώσεις του καταναλωτή προς την εταιρεία (για ποια περίοδο γίνεται ενημέρωση, τι χρεώσεις έχουν γίνει και με ποια προθεσμία αποπληρωμής), ενώ με μπλε στοιχεία παρουσιάζονται αναλυτικά οι χρεώσεις και η κατανάλωση.
    Στην πίσω όψη υπάρχουν κατηγοριοποιημένες πληροφορίες για τη φροντίδα των ιδιωτικών εγκαταστάσεων των χρηστών, τις δυνατότητες πληρωμής και τις διευκολύνσεις που παρέχονται σε ειδικές ομάδες καταναλωτών. Επίσης, για πρώτη φορά «βλέπει» κανείς απευθείας την ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ (www.eyath.gr) με χρήση QR Code.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου