Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο "Τζιχαντιστής" διοικητής της MIT λέει ότι οι Ρώσοι "πνίγουν επανάσταση ισλαμιστών στη Συρία"!Ο "Τζιχαντιστής"   διοικητής της MIT λέει ότι οι Ρώσοι "πνίγουν επανάσταση ισλαμιστών στη Συρία"!
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
 Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    O Hakan Fidan, ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας, που είναι γνωστή με το ακρωνύμιο MIT, o oποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Τούρκου Προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν, σε δηλώσεις του καταδίκασε τη ρωσική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι προσπαθεί να «πνίξει» την επανάσταση των Ισλαμιστών της Συρίας καθώς επίσης και ότι παραβιάζει τους κανονισμούς των Ηνωμένων Εθνών.
    «Το ΙSIS είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να δεχτούμε ότι δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια καλά οργανωμένη και δημοφιλή δομή, όπως το Ισλαμικό Κράτος. Ως εκ τούτου, καλώ τους συναδέλφους μου στη Δύση να αναθεωρήσουν τη νοοτροπία τους και να ματαιώσουν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν που επιθυμεί να συντρίψει τους Ισλαμιστές επαναστάτες της Συρίας », δήλωσε ο Fidan, στο Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu
    Ο Fidan, πρόσθεσε ότι, προκειμένου να η Τουρκία να διαχειριστεί τον τεράστιο αριθμό των ξένων τζιχαντιστών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη το ISIS να δημιουργήσει ένα προξενείο ή τουλάχιστον ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη. Τόνισε ότι είναι σταθερή η πεποίθηση της Τουρκίας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης σε όλους τους τραυματίες που εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των αεροπορικών επιδρομών της αδίστακτης (όπως είπε) Ρωσίας.
    Πρόσφατα, συνέχισε, καθώς μαίνονται οι σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του Ρωσικού Στρατού και του ISIS, αμέτρητοι τραυματίες μαχητές του ISIS εισέρχονται στο τουρκικό έδαφος και γίνονται δεκτοί στα στρατιωτικά νοσοκομεία της επαρχίας Χατάι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου