Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νταβούτογλου: Οποιο αεροσκάφος παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, θα καταρρίπτεταιΝταβούτογλου: Οποιο αεροσκάφος παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, θα καταρρίπτεται
‘’Μαγκιές’’ ο μεμέτης?
Εάν ρίχναμε εμείς όσα δικά τους παραβίαζαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, τώρα θα είχε μόνο ‘’ΠΑ’Ι’ΠΕΡ’’ και ‘’ΤΣΕΣΝΑ’’.
    Η Τουρκία δεν θα διστάσει να καταρρίψει όποιο πολεμικό αεροσκάφος παραβιάσει τον εναέριο χώρο της, προειδοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, μία ημέρα αφού οι τουρκικές δυνάμεις κατέρριψαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος στα σύνορα με τη Συρία.
    "Χθες καταρρίψαμε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Εάν επρόκειτο για αεροσκάφος, θα είχαμε κάνει το ίδιο. Οι κανόνες εμπλοκής είναι γνωστοί. Οποιος παραβιάσει τα σύνορά μας, θα δώσουμε την προσήκουσα απάντηση", δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην πόλη Καΐσερι.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί άραγε εμείς δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια του τα λόγια και για τις δικές του παραβιάσεις; Γιατί δεν προσφεύγουμε στο ΝΑΤΟ (ποιό ΝΑΤΟ θα μου πείτε), και να στρέψουμε τα ίδια του τα όπλα εναντίον του; Ξέρω-ξέρω! Γιατί δεν έχουμε πολιτικούς με @ρχ!δι@. Γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή