Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Πρόταση-σοκ για εισιτήριο 2€ στα Μέσα ΜεταφοράςΠρόταση-σοκ για εισιτήριο 2€ στα Μέσα Μεταφοράς
Όλο κακίες και καταστροφολογία πια!
Το μέτρο λαμβάνεται μετά από σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Αθλητισμού, και σε συνενόηση με τον ΣΕΓΑΣ, ώστε εν όψει των νέων Ολυμπιακών Αγώνων, να δημιουργήσουμε αναγκαστικά αθλητές που θα διεκδικήσουν με ελπίδες μετάλια στα 5 και 20.000 μέτρα βάδην, ανδρών και γυναικών!
    Με στόχο να μην αυξηθούν οι τιμές στις κάρτες απεριορίστων των ΜΜΜ λόγω ΦΠΑ, το αρμόδιο υπουργείο εξετάζει σενάρια για εισιτήριο 2€ στις μακρινές διαδρομές.
    Αυξήσεις-φωτιά που φτάνουν μέχρι και 66% στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας εξετάζει το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», προκειμένου να αποφευχθεί ενιαία αύξηση της τιμής στο 1,30 ευρώ, εξετάζεται η κλιμακωτή τιμολόγηση ανάλογα με τη διαδρομή, που θα ξεκινά από 1,20 ευρώ και θα φτάνει τα 2 ευρώ, με στόχο οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών να παραμείνουν σε χαμηλές τιμές.
    Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, οφείλεται στη μεταβολή του ΦΠΑ από 13% στο 23% που έφερε το τρίτο Μνημόνιο, αλλά και στην επιβάρυνση από την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών που ίσχυσε τις πρώτες ημέρες επιβολής ελέγχου κεφαλαίων, η οποία ανήλθε σε πάνω από 10 εκατ. ευρώ.
    Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με την εφημερίδα. αναφέρουν ότι οι αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας είναι πλέον αναπόφευκτες και ότι θα εφαρμοστούν από τις αρχές του 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου