Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση αντιπάλων στο ΓΕΑ! Ο Τούρκος Αρχηγός Αεροπορικών Δυνάμεων στον Α/ΓΕΑ!Συνάντηση αντιπάλων στο ΓΕΑ! Ο Τούρκος Αρχηγός Αεροπορικών Δυνάμεων στον Α/ΓΕΑ!
http://www.efenpress.gronalert
    Δύο αντίπαλοι πρόσωπο με πρόσωπο. Η “στρατιωτική διπλωματία” έφερε κοντά τον Αρχηγό ΓΕΑ Χρήστο Βαίτση και τον τον Διοικητή των τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων και Αεράμυνας, Αντιπτέραρχο Mehmet Sanver.
    Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Α/ΓΕΑ . Ο Τούρκος Αντιπτέραρχος επισκέφθηκε τον Α/ΓΕΑστο πλαίσιο υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης των δύο  χωρών.
    Μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης βέβαια πως να συζητήσεις με έναν  άνθρωπο που κάθε μέρα έχει την ευθύνη των μαζικών παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου. Του ανθρώπου ο οποίος θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές;
    Όσο “ελκυστικός” κι αν είναι ο τίτλος που έχει “εφευρεθεί” να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη μ΄ έναν γείτονα που ευθέως απειλεί την ασφάλειά σου δεν γίνεται.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος”,λέει η ανακοίνωση του ΓΕΑ. Πιστεύουμε ότι ο Πτέραρχος Βαίτσης θα έδωσε τους πίνακες με τα στοιχεία των πρόσφατων παραβιάσεων στον Τούρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου