Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Φράχτη στα σύνορα με την Αυστρία θέλει η γερμανική αστυνομία για τους πρόσφυγεςΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Φράχτη στα σύνορα με την Αυστρία θέλει η γερμανική αστυνομία για τους πρόσφυγες
Καλά, ετούτοι δεν ήτανε που κατηγορούσαν τους Ούγγρους για τους φράκτες και προσκαλούσαν το ‘’κάθε καρυδιάς καρύδι’’ στη χώρα τους ?
Τώρα άρχισαν να βλέπουν ‘’πόσα απίδια έχει ο σάκκος’’ ?
    Την άποψη ότι πρέπει να υψωθεί ένας φράχτης, στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία, προκειμένου να περιοριστεί το προσφυγικό κύμα, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Γερμανών Αστυνομικών.
    «Αν θέλουμε σοβαρά να επιβάλουμε ελέγχους στα σύνορα, θα πρέπει να υψώσουμε έναν φράχτη κατά μήκος των γερμανικών συνόρων. Υποστηρίζω αυτή την ιδέα», είπε ο Ράινερ Βεντ μιλώντας στην εφημερίδα Welt am Sonntag. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δημιουργία ενός φράχτη κατά μήκος των γερμανικών συνόρων θα προκαλέσει μια «αλυσιδωτή αντίδραση».
    «Αν κλείσουμε με αυτό τον τρόπο τα σύνορά μας, τότε και η Αυστρία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Σλοβενία. Ακριβώς αυτή την αντίδραση χρειαζόμαστε», τόνισε. Μάλιστα, ο Βεντ τάχθηκε κατά της δημιουργίας περιοχών τράνζιτ, ιδέα την οποία προωθεί η Ανγκελα Μέρκελ, καθώς υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν δεν υπάρχει και ο φράχτης.
    Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα «Ελάτε όλοι εδώ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών. «Η εσωτερική μας τάξη βρίσκεται σε κίνδυνο. Βρισκόμαστε μπροστά σε κοινωνικές αναταραχές. Κάποιος πρέπει να τραβήξει το φρένο και αυτός μπορεί να είναι μόνο η Ανγκελα Μέρκελ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου