Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Kλιματιζόμενες αίθουσες χωρίς κλιματισμό στο ΥΜΑΘ



Kλιματιζόμενες αίθουσες χωρίς κλιματισμό στο ΥΜΑΘ
Δηλαδή, ΟΟΟΛΑ τα κλιματιστικά του κτιρίου δεν δούλευαν ?
Δεν ξέρω εάν ευσταθούν οι δικαιολογίες, πολύ πιθανό να ευσταθούν.
Όμως μου φαίνεται θεόχαζο, να πάει κάποιος στο ΥΜΑΘ, να περπατήσει 40 μέτρα από την πύλη, να ανέβει 30 σκαλοπάτια, και όλα αυτά με αστυνομική συνοδεία, για να πάει σε μια κλιματιζόμενη αίθουσα. Εάν κερνούσαν και καφέ, το συζητούσαμε!
Δεν πάει καλύτερα σε καμία Τράπεζα εκεί γύρω, να μπεί και να κάτσει δήθεν περιμένοντας, για να κάνουν και αυτές κάτι ‘’ανθρωπιστικό’’  λόγω καύσωνος ?
    Δεν κλιματίζονταν χθες οι αίθουσες του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, οι οποίες είναι διαθέσιμες για το κοινό από τις 8:00 το πρωί έως και τις 19:00 το απόγευμα για την αντιμετώπιση του καύσωνα.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karfitsa.gr o λόγος για τον οποίο δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά των αιθουσών 201 και 202 οφείλεται στην τεχνική βλάβη την οποία υπέστη το ηλεκτρολογικό σύστημα της ΔΕΗ σύμφωνα με τον  διευθυντή του πολιτικού γραφείου της υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά κ. Νίκο Κουφοτόλη ο οποίος δηλώνει ότι «Το τεχνικό πρόβλημα το οποίοι αντιμετωπίζουμε σήμερα και στις δύο αίθουσες για το κοινό οι οποίες δεν κλιματίζονται οφείλεται στη δομή την οποία έχει το ηλεκτρολογικό σύστημα το οποίο έτσι το κληρονομήσαμε. Συνεργείο της ΔΕΗ βρίσκεται ήδη  στο χώρο του Υπουργείου για να επιδιόρθωση της βλάβης».
«Στις δύο αίθουσες του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 70 άτομα. Για τους πολίτες που θα επιλέξουν να δροσιστούν στις δύο αίθουσες του Διοικητηρίου παρέχεται κρύο νερό σε ένα εξευγενισμένο και πολύ άνετο χώρο. Επίσης έχουμε προβλέψει ώστε να υπάρχει πάντα ένας αστυνομικός της υπηρεσίας μας για οτιδήποτε προκύψει. Επίσης αν συμβεί κάτι και χρειαστεί κάποιος επισκέπτης ιατρική φροντίδα είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  οι δύο ιατροί του υπουργείου. Ακόμη οι πολίτες που θα επιλέξουν να έρθουν στους χώρους θα συνοδεύονται από αστυνομικό της υπηρεσίας από την πύλη του ΥΜΑΘ έως τις αίθουσες για το κοινό» συμπληρώνει ο κ. Κουφοτόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου