Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οι ωραιότεροι παραθαλάσσιοι ξενώνες στο Πήλιο



Οι ωραιότεροι παραθαλάσσιοι ξενώνες στο Πήλιο
της Ηρώς Κουνάδη
    Βουτιές στο απέραντο γαλάζιο του κρυστάλλινου Αιγαίου ή ουζοποικιλίες πλάι στο κύμα, και περισσότερες βουτιές στις πιο ανεκτές θερμοκρασίες του Παγασητικού; Διαλέξτε πηλιορείτικη πλευρά και ακολουθήστε μας σε εννέα υπέροχους ξενώνες πλάι στις θάλασσες του, που τα έχουν όλα και έχουν και σούπερ τιμές.

 Αγνάντι, στο Χορευτό
Τιμή: από 35€ το δίκλινο Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Χορευτού, επάνω σε μια μικρή ανηφόρα που του χαρίζει ωραία θέα στη θάλασσα, το Αγνάντι προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δωματίων, για κάθε budget: από τα πιο απλά (αλλά πάντα περιποιημένα και καθαρά) και οικονομικά, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα διακοσμημένα, με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα. Διαλέγετε και παίρνετε.

 Φάρος, στο Μυλοπόταμο
Τιμή: 55€ το δίκλινο με πρωινό και θέα στη θάλασσα Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Στην καρδιά ενός καταπράσινου ελαιώνα, ακριβώς μπροστά στην ομορφότερη –κατά την ταπεινή μας άποψη– παραλία του Πηλίου, ο Φάρος προσφέρει φωτεινά δωμάτια με μπαλκονάκια που κρέμονται πάνω από την θάλασσα. Το λαχταριστό πρωινό με το οποίο θα ξεκινάτε κάθε πρωί την ημέρα σας περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες, γιαούρτι, τυρί, ολόφρεσκα αυγά, μηλόπιτες, κέικ και φρέσκους χυμούς. Με βιολογικά προϊόντα από το αγρόκτημα του ιδιοκτήτη ετοιμάζονται, επίσης, και το μεσημεριανό και το βραδινό. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αίσθηση αυθεντικής φιλοξενίας που προσφέρει, κάνουν τον Φάρο να μαζεύει… σωρηδόν τα 10άρια στις αξιολογήσεις των χρηστών του Booking.

 The Garden, στα Ποτιστικά
Τιμή: από 35€ το δίκλινο δωμάτιο Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Εκατό μέτρα μακριά από την φανταστική αμμουδιά των Ποτιστικών, ένας μικρός οικογενειακός ξενώνας μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο εσπεριδοειδών περιμένει να φιλοξενήσει τα φυσιολατρικά μας weekends. Εδώ θα μείνετε σε λιτά αλλά περιποιημένα bungalows, με δωρεάν wi-fi, καλά εξοπλισμένα κουζινάκια και δορυφορική τηλεόραση. Το κάθε μπάνγκαλοου διαθέτει το δικό του κηπάκι, και ένα επιπλωμένο αίθριο για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης με το απογευματινό σας καφεδάκι.

 Mikro Beach Hotel, στο Μικρό
Τιμή: από 31,50€ το δίκλινο (ή 35€ το δίκλινο με θέα στη θάλασσα) Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Σε μια από τις πλέον ανεξερεύνητες παραλίες του Νότιου Πηλίου, την πανέμορφη αμμουδιά του Μικρού, που «κοιτάζει» από την πλευρά του Αιγαίου, το Mikro Beach Hotel βρίσκεται μέσα σε ένα λουλουδιασμένο κήπο. Τα λιτά δωμάτιά του είναι περιποιημένα και φωτεινά, με μεγάλα παράθυρα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα (από τον επάνω όροφο) ή τον κήπο (από τον κάτω). Η παραλία απέχει είκοσι μόλις μέτρα από την πόρτα του δωματίου σας, για να βρίσκεστε… όσο πιο κοντά στη βουτιά γίνεται με το που ξυπνάτε.

 Pantheon Apartments, στον Άι-Γιάννη
Τιμή: 50€ το δίκλινο με θέα στη θάλασσα Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Σε απόσταση… βημάτων από μια από τις ωραιότερες παραλίες του Πηλίου, το Παπά Νερό, τα απλά αλλά μεγάλα και όμορφα δωμάτια του Pantheon αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο από τα παράθυρα ή τα μπαλκόνια τους. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται σούπερ εξοπλισμένες κουζίνες και δωρεάν wi-fi. Η δε περιοχή αποτελεί ιδανική βάση για εξερευνήσεις, καθότι βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα στην Τσαγκαράδα και την Ζαγορά, και κοντά σε άλλες ωραίες παραλίες, όπως το Χορευτό.

 Ερμής, στο Χορευτό
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Ακριβώς επάνω στη μεγάλη αμμουδιά του Χορευτού, ο Ερμής προσφέρει ευρύχωρα, καθαρά και περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια και εξοπλισμένη κουζίνα για έξτρα οικονομία. Το δυνατό του χαρτί, βέβαια, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας βουτιά στην θάλασσα με το που ξυπνήσετε, μερικά βήματα μακριά από το δωμάτιό σας –εκτός εάν σας βάλει σε πειρασμό το πλούσιο πρωινό που σερβίρεται καθημερινά στον κήπο, κάτω από την σκιά των δέντρων, και χρειαστεί να περιμένετε μερικές ώρες για να χωνέψετε.

 Πανόραμα, στα Καλά Νερά
Τιμή: 50€ το δίκλινο με θέα στη θάλασσα Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Αν το Αιγαίο σας πέφτει πολύ παγωμένο ή πολύ… κυματιστό ή και τα δύο, η «μέσα» μεριά του Πηλίου, αυτή που βλέπει στον Παγασητικό, είναι ιδανική για πιο ζεστές βουτιές, ή για οικογένειες με πιτσιρίκια. Τα δωμάτια του Panorama, ανάμεσα στα Καλά Νερά και την Κάτω Γατζέα, απολαμβάνουν πανοραμική θέα στην θάλασσα από τα μπαλκονάκια τους, ενώ διαθέτουν εξοπλισμένα κουζινάκια και δωρεάν wi-fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πισίνα για τις πρώτες ή τις τελευταίες βουτιές της ημέρας. Όσο για τις ορεινές εξερευνήσεις σας; Ελάχιστα χιλιόμετρα από εδώ θα βρείτε τις υπέροχες Μηλιές, με τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό τους, τις Πινακάτες και τη Βυζίτσα με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, και τον ήσυχο αλλά πανέμορφο Άγιο Γεώργιο Νηλείας.

 Αγγέλης, στα Καλά Νερά
Τιμή: 50€ το δίκλινο Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Παγασητικού… συνέχεια, με τα ντιζαϊνάτα δωμάτια του Αγγέλης, που διακοσμούνται με ξύλινα πατώματα, έπιπλα από σκουρόχρωμο ξύλο, έντονα χρώματα στους τοίχους και ατμοσφαιρικούς φωτισμούς. Στις παροχές τους περιλαμβάνονται mini bar, δωρεάν wi-fi και μπαλκονάκια με θέα στη θάλασσα. Ο ξενώνας, επίσης, μας κακομαθαίνει με δωρεάν ποδήλατα βουνού για τις βόλτες μας στα χωμάτινα δρομάκια του Πηλίου και επίσης δωρεάν πετσέτες θαλάσσης και ομπρέλες για να κάνουμε τις βουτιές μας με ασφάλεια. Οργανώνονται, επίσης, εκδρομές με σκάφος στη Σκιάθο και δραστηριότητες πεζοπορίας και ιππασίας για να γνωρίσετε την πηλιορείτικη φύση από πρώτο χέρι.

 Leda Village Resort, στο Χόρτο
Τιμή: 48€ το δίκλινο με πρωινό Κρατήσεις και μέσω του Booking,   Χτισμένο και διακοσμημένο στο μοναδικό αρχιτεκτονικό ύφος του Πηλίου, το Leda Village Resort βρίσκεται σε ένα από τα πιο ήσυχα χωριά του Νότιου Πηλίου, ακριβώς επάνω στη βοτσαλωτή παραλία του Χόρτου, με τα διάφανα νερά της που θυμίζουν πισίνα. Έχει και πισίνα, αν προτιμάτε, καθώς και παιδότοπο και παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια σας, γυμναστήριο και γήπεδο του τένις για να μην αποχωρίζεστε την άσκηση ούτε στις διακοπές σας. Τα ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν αυλή ή μπαλκονάκι με θέα στη θάλασσα, εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία και δορυφορική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου